Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy nem ő lesz a tanúm, de ne is sértődjön meg?
Szerintem csak és kizárólag neked van jogod eldönteni, hogy kit választasz tanúdnak.
És pont nem érdekel senkit, hogy valaki más akarta ezt magának, ez nem kívánságműsor.
Legyen csak a legjobb barátnőd a tanúd, hiszen te őt választanád.
Húú lehet, hogy nem értettem meg pontosan a dolgot. Az alapján, ami lejött a leírásodból én nem szólnék semmit. Valakit felkértem ő tudja ez a lényeg. Nyilván pár nappal az esküvő előtt a fel nem kért emberek maguktól rájönnek, hogy nem ők lesznek a tanuk. És lehet durrogni. De az téged ne érdekeljen.
Sok boldogságot!
De a legjobb b.nőd lelki világa gondolom sokkal fontosabb neked, mint a sógornődé. Mindenképpen lesz sértődés vagy az egyik, vagy a másik részéről.
Már előre megmondtad a b.nődnek, hogy készüljön a nagy napra és akkor most meg visszamondani az eészet, háááát, én nem tenném. Sógornő meg hadd rágja magát, azt sem értem, minek számított erre a "titulusra".
Ha már felkérted a barátnődet, akkor szerintem az nagyobb gáz, ha őt mondod vissza. Biztos volt oka, hogy akkor úgy döntöttél, hogy ő legyen, nem pedig más..
A család vagy elfogadja, vagy nem. Ehhez azt is érdemes végiggondolni, hogy melyikükkel milyen a kapcsolatod..
Szia, ez attól is függ mennyire "érett" a barátnőd gondolkodása, pl. ha nekem a barátnőm kiöntené a szívét hogy engem akart de a családi béke érdekében a sógornőjét kell válassza akkor én nem sértődnék meg, mert fontos nekem annyira a barátnőm hogy a legnagyobb napján ne én okozzam neki a fejtörést, hanem minden simán menjen, ezért lemondanék a tanuságról is, csak hogy minden ok legyen!
De ha ő nem ilyen akkor nem szólnék semmit, megmondanám kerek perec a sógornőmnek hogy ne haragudjon nem vele akartál kitolni de neked is csak 1 legjobb barátnőd van, és őt már felkérted pofátlanság lenne vissza mondani!
Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!