Hogyan mondjam meg ezt apának úgy, hogy ne sértődjön meg? 17/L
Most tanulok vezetni, itthon is szoktam gyakorolni apával, de egyszer a bátyám is tanított és ő sokkal jobban tud tanítani.
Szeretnék ezentúl a bátyámmal gyakorolni inkább, csak nem akarom ,hogy apám megsértődjön.
Kedves első, nem estél némiképp túlzásokba?? :D Annyira azért nem tragikus a helyzet.. :)
Próbáld meg úgy szervezni a vezetést, amikor apud biztos nem ér rá. Így legtöbbször elmehetnél a bátyáddal, néha-néha pedig az apukáddal.
15:51
Igazad van, egy kicsit túlzásba estem. :D
Csak az apám nagyon büszke és érzékeny ember.
az elso valaszolo nagyon komoly :)
szoval ugy mondjad meg neki, h "apa, a batyammal szeretnek inkabb gyakorolni, mert ha o tanit akkor nem erzem azt a megfelelesi kenyszert, amit melletted. veled mindig attol felek h elrontok valamit. ez nem ate hibad hanem az enyem, kerlek ne haragudj erte, ha megtanultam rendesen vezetni, elviszlek egy jo nagy korre."
amugy tok rendes kislanya lehetsz apukadnak, h igy a sziveden viseled, h ne sertodjon meg. :)
mi faterral le se szartuk egymast :(
17:54
Igazad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!