Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy nem ő lesz a tanúm, de ne is
sértődjön meg?
11/22 A kérdező kommentje:
Sógornőmnek nem lett szólva,hogy ő lesz a tanú,csak az elején,amikor elkezdődött ez a lagzis téma,annyi lett neki mondva,hogy én jobban örülnék neki,mint anya tesójának(ja mert anya tesóját nem kértem fel,ő akart lenni,és nem érdekelte,h én,mint menyasszony kit akarok)
Az utolsónak tökéletesen igaza van. Én keresztanyasággal jártam így. Engem meghívtak, aztán hiszti az anya családjában miatta. leültünk átbeszéltük és én is azt mondtam, hogy nagyon fogom szeretni a kislányt és mindig keresztanyjaként tekintek majd rá, de miattam ne vesszen össze a család.
2011. ápr. 26. 09:10
Hát mik vannak, ilyenen megsértődni :) Azt a hölgyet mondd vissza, amelyiknek több esze van. Ha a barátnőd tényleg a barátnőd, akkor megérti mi a helyzet. ha a sógornő a bölcsebb akkor meg anyukád nélkül mondd meg neki egyenesen, hogy már megkérted a barátnődet, és nyilván megérti hogy kínos lenne visszamondani. Ha ezt nem érti meg akkor rendkívül sötét nőszemély.
2011. ápr. 26. 09:14
bocsi a kifejezésért, de sz@rnék rá hogy ki mit akar. Ez a Te esküvőd, nem az anyádé (neki meg már úgyis volt egy - jobb esetben), sem a sógornődé, se senki másé!
Légy következetes és tartsd magadat a SAJÁT elképzeléseidhez, mert ha engedsz anyádnak és a többieknek, akkor azzal csak azt fogod elérni, hogy az életedbe is beleszóljanak, ráadásul a te szádból fognak se_gget csinálni, ráadásul a barátnőd előtt!
Mondhatod azt is hogy ti szeretnétek patáliamentes esküvőt és ebből nem engedtek!
2011. ápr. 26. 09:17
Szia!
Ha lesz templomi esküvötök is akkor megcsinálhatopd azt,h 2 tanud legyen!Egy valaki a templomin és egy valaki a polgárin.Sok sikert a döntéshez.
2011. ápr. 26. 10:19
16/22 A kérdező kommentje:
Szerintem maradunk ennél a verziónál,vagyis h a barátnőm lesz a tanúm,ha a sógornőm esetleg megsértődik,megmondom neki,h azért döntöttem így,h a családba ne legyen vita közte és anyum testvére között!
Nálunk is pont az lesz, mint amit az utolsó írt!
Én se tudtam dönteni, hogy ki legyen a tanúm. A legjobb barátnőm lesz a polgárin és a nagynéném az egyházin. Így nincs sértődés és mindenki boldog. Nem sokan mondhatják el, hogy két tanujuk is volt:D
Remélem segítettem!
2011. ápr. 26. 10:39
18/22 A kérdező kommentje:
Igen ám,de nekünk nem lesz templomi esküvőnk,szóval ez kilőve...
Nem értem sógornőd részéről a hisztit. A tanú ül, ül, feláll, ül, ül, aláír, iszik fél korty pezsgőt és kész. Innentől pont olyan mint a többi vendég. Most ezért a hatalmas feladatért hisztizik? Plusz a TE tanúdat TE választod. Ha neked a legjobb barátnőd ugrott be elsőnek akkor nyilván ő "érdemes" rá. Nekem is a legjobb barátnőm volt a tanúm.
2011. ápr. 26. 16:32
20/22 A kérdező kommentje:
Anyum bekevert:@Öntörvényűen,elkérte sógornőm papírjait és lemásoltatta,elküldi hozzám...alig akadtam ki:@Én fel sem kértem,sőt ma beszéltünk is telefonon,erre anya intézkedik:@Hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések: