Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mi tévő legyek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? Nem akarom hogy ott legyen, de hogy mondjam meg?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy 2 tanús esküvőnk lesz.A tanúkat úgy választottuk meg hogy számunkra a legfontosabb személy legyen.Így páromnak a legjobb barátja lesz,nekem az egyik rokonom aki a második anyukám.Ő erre kitalálta,hogy hozza a kedves férjét is az esküvőre.Azt mondta valakinek fotóznia is kell és hogy ha másért nem is de legalább azért hozza.

Én viszont nincs az a pénz hogy a saját esküvőmön egy levegőt szívjak vele,de fogalmam sincs mit mondjak neki hogy ne bántsam meg,de ne is hozza el a férjét.

A pasi egy nagyképű paraszt,állandóan bunkó stílusban beszél.Lenyelem,mert rokonomat mindennél jobban szereti és tökéletes a kapcsolatunk.De a saját esküvőmön nem akarom látni.

Mit mondjak,mit mondjak hogy ne jöjjön el?

2012. aug. 2. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor legközelebb szóba hozza a férjét kérdezz rá hogy "Nem lehetne hogy egyedül jössz?" Elmondod hogy tényleg csak azt szeretnéd hogy össz-vissz 4en legyetek a szertartáson, mást nem szeretnél ott látni. Mond neki hogy ez nem a férje ellen szól, csupán neked/nektek ilyen igényeitek vannak, és reméled hogy tiszteletben tartja a kérésedet.
2012. aug. 2. 15:44
 2/15 A kérdező kommentje:

Elmondtam,már akkor is amikor felkértem tanúnak.Akkor is egyből azt hitte páromnak a férje lesz a tanú.De akkor ugyan ezt elmondtam hogy nem,mert a számunkra legfontosabb ember lesz ott csak és páromnak nyilván nem a férje a legfontosabb. :)

De most meg a fényképes sztori jött elő.Azt mondta hogy kell egy "fényképész" mert hogy csak kéne kép az aláírásról meg a hitvesi csókról meg ilyenek.De én azt hittem ott gyorsan kattint egyet a tanu és pá.

Tényleg gyors szertartás lesz,se pezsgő,se semmi.Úgy voltunk vele majd a tanácsháza előtt mikor már végeztünk vagy mit tudom én valahol lövünk egy két képet.De ne hogy már úgy legyen ahogy én kigondolom.....Annyira ideges vagyok. :S

2012. aug. 2. 15:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél ideges, ennél nagyobb problémád ne legyen soha! :)

Komolyan, a legegyszerűbb módon, nemes egyszerűséggel mond meg neki hogy egyedül jöjjön, nem szeretnél akkor nagy fotózást sem, majd inkább ő csináljon 2-3 képet a szertartás után. Ha olyan jóban vagytok hogy a második anyukád, akkor megfogja érteni ne aggódj!

Mellesleg sok boldogságot, elfelejtettem írni az előbb! :)

2012. aug. 2. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
mondd neki, hogy képzelje magát a szülők helyébe...a gyerek még őket sem hívja meg, de a tanúja férje, aki nem is családtag, meg ott lesz. ez a szülőknek nagyon nagyon rosszul esne.
2012. aug. 2. 16:52
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Azt is mondhatod, ha nem 4-en mentek akkor fizetni kell (azt hiszem van ilyen hely) de a szülőkre hivatkozás is célravezető.
2012. aug. 3. 00:00
 6/15 omba ***** válasza:
72%

Most kötsz házasságot, hogy "jóban rosszban", - ők meg régebben kötöttek és épp megmutatja, hogy miként kell ezt komolyan gyakorolni.

Ha volna feleségem, én sem mennék bele, hogy engem igen, őt nem!

Keress másik tanút!

2012. aug. 4. 08:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Omba most ezt ugye te se gondolod komolyan?

A legfontosabb ember számomra és most simán mondjam azt hogy "tudod mit,nem jöhet a férjed így más tanút keresek"?Pazar a felfogásod.

Nem egy lagzis esküvőről van szó ahová 200 ember meg van hívva csak az ő férje nincs.

Egy 20 perces szertartás ahol a saját szüleink se lesznek ott.

Jaj,értelmezd már a kérdésemet és utána írj butaságot kérlek.

2012. aug. 4. 10:06
 8/15 omba ***** válasza:
77%

Próbálom értelmezni a kérdésedet:

"tudod mit,nem jöhet a férjed így más tanút keresek"?

Azt kérdezed, hogy mit mondjál olyankor, ha ezt gondolod?

Azt kérdezed, mit hazudjál a neked legfontosabb embernek?

Én nem tennék ilyet, a nekem legfontosabb embereket úgy fogadom el, ahogy vannak.

Ezért tanácsoltam, hogy keress másik tanút, nem tudsz elfogadhatót hazudni, mert a hazugság maga nem elfogadható.

2012. aug. 4. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem áll össze, hogy a rokonoddal jó a kapcsolatod, és látja, hogy a férje hogyan viselkedik veled, de nem tesz semmit. Érdekes kapcsolatok...

Abban is van valami, amit omba írt.

De itt egy kompromisszumos tanács, mondd ezt a rokonnak:

"-Rendben, jöjjön a Józsi, de tegyél lakatot a szájára, tudod milyen, nem tudnám megbocsátani, ha elrontaná a pillanatot egy beszólásával."

El kéne mondanod azt is, hogy nem fontos neked a fotózás.

Erre lehet az is válasza, hogy akkor nem hozza el, mert tudja, hogy úgysem bírná ki bunkózás nélkül. Ha meg mégis hozná, akkor keresel másik tanút, vagy kibírod, hátha ő is kibírja, pláne ha csak a férjedre és magadra koncentrálsz, aztán fél-egy óra múlva már nem is látod a rokonékat.

2012. aug. 4. 14:00
 10/15 omba ***** válasza:
100%

14:00, ez sem jó, a fotózás kamuszöveg, a hölgy(legfontosabb ember ragaszkodna a párjához), a kérdező meg sehogy se viseli el, csöndben sem.

"nincs az a pénz hogy a saját esküvőmön egy levegőt szívjak vele"

passz!

2012. aug. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!