Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mi tévő legyek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? Nem akarom hogy ott legyen, de hogy mondjam meg?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy 2 tanús esküvőnk lesz.A tanúkat úgy választottuk meg hogy számunkra a legfontosabb személy legyen.Így páromnak a legjobb barátja lesz,nekem az egyik rokonom aki a második anyukám.Ő erre kitalálta,hogy hozza a kedves férjét is az esküvőre.Azt mondta valakinek fotóznia is kell és hogy ha másért nem is de legalább azért hozza.

Én viszont nincs az a pénz hogy a saját esküvőmön egy levegőt szívjak vele,de fogalmam sincs mit mondjak neki hogy ne bántsam meg,de ne is hozza el a férjét.

A pasi egy nagyképű paraszt,állandóan bunkó stílusban beszél.Lenyelem,mert rokonomat mindennél jobban szereti és tökéletes a kapcsolatunk.De a saját esküvőmön nem akarom látni.

Mit mondjak,mit mondjak hogy ne jöjjön el?

2012. aug. 2. 15:32
1 2
 11/15 loorien ***** válasza:
100%

Teljesen egyetertek Omba valaszaval. Tulajdonkepp azt kerdezed, mit hazudj. Ha viszont tenyleg annyira kozel alltok egymashoz, akkor miert nem tudsz oszinte lenni? Nyilvan nem sertoen oszinte, de miert nem tudod azt mondani, hogy ne haragudjon, tenyleg a szamotokra ket legfontosabb embert szeretnetek csak az eskuvon, s a ferje amugy sem a harmadik legfontosabb ember az eletetekben. Megerted, ha a ferj jelenlete nelkul nem tudja elvallalni azt, hogy a tanud legyen, de te akkor is csak ot szeretned ott.

Viszont neked is el kell fogadnod, hogy minden elojel szerint o igy nem akar majd a tanud lenni. Tulajdonkepp ezt mar eddig is a tudtodra adta. Te mar elmondtad, hogy ot szeretned csak, de o urugyet keres, hogy a ferje is ott lehessen, tehat neki ez fontosabb mint a te vagyad. A fotozas megint csak urugy, de mindent kitalal, hogy a ferje ott lehessen, mert nelkule nem szeretne menni.

Ezek utan megint csak Ombanak kell igazat adnom, hogy ha a ferjjel nem akarsz egy levegot szivni, masik tanut kellene felkerned.

2012. aug. 4. 21:28
 12/15 omba ***** válasza:

Jó, abbahagyom már, úgysincs javaslatom, de képzeld el a szitut, 20 évvel később saját magadra:

Van egy neked kedves kisasszony, akinek te vagy a legfontosabb, és azt kéri tőled, hogy menj el résztvevőnek élete egy fontos pillanatára, de a férjedet (akihez most mész hozzá) ne vidd magaddal!

Mit tennél?

Nekem volt valami tesóm, aki egyszer azt találta mondani, hogy szívesen látnak vendégségbe, de az egyik lányomat ne vigyem már (voltak igen necces ügyei, kétségtelenül), - na azóta nem találkoztunk. Persze a gyerek szorosabb kötődés, mint a férj...

2012. aug. 4. 23:12
 13/15 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nem értitek.

Így kértem fel tanúnak,hogy azért Ő mert nincs az életemben fontosabb barátnő vagy rokon akit jobban szeretnék magam mellettem látni mikor hozzámegyek a páromhoz.Akkor is egyből rávágta hogy páromnak akkor meg a férje lesz...de rögtön nyomatékosítottam hogy nem,mert párom számára is a legfontosabb ember jön.És CSAKIS ők lehetnek ott.

Na most ennél nyilvánvalóbban nem hiszem hogy el lehetne mondani hogy nem akarom hogy más is ott legyen.

Nekem a legfontosabb,és épp ez az hogy annyira fontos hogy nincs az a pénz hogy azzal megbántsam azzal hogy utálom a párját.Egy világ omlana össze benne.Így inkább a mindennapokban kikerülöm.Akkor találkozunk legtöbbször ha a pasi melózik.Így hülyén fogalmazva "mindenki jól jár".

De amúgy nem tudom ezen is mi nem érthető...biztosan nem csak az én családomban vagy ilyen alak,akit nem szeret az ember.Na mindegy.

Nem értem meg amit írtok,és teljesen más kategóriában gondolkoztok.Értsétek meg hogy ez nem egy vendégség,meg egy lagzi,meg egy rendezvény ahová több ember meg van hívva csak ő nincs.

Itt csak 4 embernek van helye!Nekünk,meg a 2 tanúnak és pont.Nem értem hogy ez miért nem világos?

Ennyi erővel a másik tanú is mondhatná hogy jó,akkor majd az ő párja fényképez....érdekes,neki eszébe se jut,mert felfogja hogy ez egy 20 perces 4es dolog.

Akkor lenne igaza Ombának hogy szemétség nem meghívni,ha jönne a másik tanú párja is.De nem jön.SENKI nem jön rajtunk kívül.Értitek a lényegét a NÉGYES esküvőnek?Négyen vagyunk,nem 8an meg 102en.

És még egyszer mondom Omba,hogy az más amiről te beszélsz,hogy a lányodat nem hívták meg egy VENDÉGSÉGBE.Na az bunkóság és elhiszem hogy nem is találkozol az illetővel.Én is akkor lennék bunkó ha személy szerint őt nem hívnám meg.De nem így van,mert SENKI nincs meghívva!!!!

De már megoldottam,vagyis meg fogom.A másik tanúra fogok hivatkozni,és ez nem is hazugság.Ha az én tanúm férje ott lenne,akkor a másik tanú párja is ott kéne legyen.Így lenne fer.Szóval úgy fer ha egyik sincs ott.Ennyi.

Köszi mindenkinek a választ.

2012. aug. 5. 08:02
 14/15 omba ***** válasza:

Örülök, hogy megtaláltad a megoldást!

Én nem annyira a szemétség/ nem szemétség oldalát írta este, hanem a lehetőség/ lehetetlenség ügyét.

Mondjuk (na hogy én meg a kémia), te hívsz egy Nátrium atomot valahova, ő viszont só képében egy kellemetlen Klórral van összekötve.

De hát egy házasságban is van mindenkinek önálló léte, remélem összejön a kívánságotok!

(nekünk is elég sajátos esküvőnk volt, drukkolok)

2012. aug. 5. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez a ti nagy napotok meg kell érteni a barátnődnek, hogy most Ő háttérben kell, hogy maradjon mert nem róla és a párjáról szól a nap és tiszteljen meg már annyival,hogy megérti a kérésetek.Ha négyes esküvőt akartok akkor ne tolakodjon már a férjével és ne akarja már ő eldönteni ki legyen ott és ki ne még akkor sem ha a nemkívánt személy történetesen a férje.A négy ember az négy nem öt. És most ne azon aggódjál, hogy te ne bántsd meg őt hanem világosítsd fel, hogy most neki kell alkalmazkodni hozzád mert ez a nap rólad szól.
2012. aug. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!