Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiuk a tanácsotokat szeretném kérni. Mitévő legyek? Sajnos bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Mondjam el?
Kicsit hosszú,de köszönöm ha elolvasod és megtisztelsz a válaszoddal.Tehaát a helyzet az hogy szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, nagyon szép lány,részemről szerelem volt első látásra.. fél éve vagyunk osztálytársak..Sokat szokott hülyülni velem :) nagyon normális,kedves,aranyos,sokszor érint meg,az arcom a hajam stb :)(ez jelenthet valamit?)pont az ideálom, nem az a diszkósp*csa,(itt nem akarok senkit megsérteni),pont olyan mint én csak lányban :).
A gond az hogy nem tudom hogy mit kellene tennem.Nagyon szeretném ha tudná mit érzek,de nemmerem elmondani és nem merek próbálkozni sem,mert ha felsülök akkor a köv évek érdekesek lennének amig oszttársak vagyunk..Hogyan adhatnám tudtára hogy nagyon tetszik,de úgy hopgy még ne nyomuljak?Igyekszem vele kedves lenni .
Hála istennek az egyik barátnője melettem áll ,ő tud a dologról:) és mindig igyekszik hogy kettesben maradjunk ,sokat legyünk egy társaságban stb ..:)Ő nagyon szeretné ha összejönnék a lánnyal,mert szerinte tényleg összeillünk:)Mit tegyek szerintetek??Az a baj hogy az idő csak múlik,múlik, de nem merek lépni:S
Ha nem alakul ki semmi akkor év végén amikor már nem leszünk ossztársak,vallok neki ...
Először is: nem kell parázni. Ha nem támadod le nagyon hirtelen, nem fogja a dolog zavarni. Mivel sokat vagytok együtt, nyilván ő is gondolt már rá, hogy mi lenne, ha... Hívd el kettesben valahova, mondjuk moziba, az eléggé egyértelmű, és mégse megy tönkre semmi, ha visszautasítja (amit amúgy kétlek). Ott a film alatt megfoghatod a kezét, és ha nem zavarja, akkor nyugodtan film után beülhettek vhova, és beszélhettek is a dologról. :)
Remélem, összejön neked a nagy szerelem, drukkolok!
20/f
17:41 . Köszi szépen :)
17:34 neked is köszönöm a választ.
az első ember aki szimpi ezen az oldalon
gondolkodik, értelmes, nem tűnik sötétnek
és még valahol magamra is ismerek a személyiségében
a kettesben lét tényleg jó, a lényeg hogy nagyon feelinges legyen és ne legyen nagyon rövid se, ha hosszú ideig jól el vagytok és ugy tünik hogy jól érzi magát az jól összekovácsol
HAJRÁÁÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!