Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor? Melyik utat válasszam? A bizonytalan boldogságot, vagy a biztos barátot?
pár éve megismertem egy lányt meg egy fiút, ők nem ismerték egymást, de rajtam keresztül megismerték, és összejöttek, most boldog párkapcsolatban élnek, de én beleszerettem halálosan a lányba!
Ugyanakkor a fiú az egyik legjobb barátom és nem akarom egyiket se elveszíteni!
Szerintem beszéld meg ezt a lánnyal és a barájával is, de ha lehet ne egyszerre. Ez első sorban kettőtökre tartozik, viszont így nem a barátod háta mögött sunnyogsz.
A lánnyal kezdjed, és ha lehet intézd úgy hogy a két beszélgetés között ne találkozzanak.
Neked is könnyebb lesz, bár valaószínűleg a lány nem fogja otthagyni érted a fiút.
Én inkább azt mondom, hogy tartsd meg ezt a titkot magadnak. Ha tényleg fontosak neked, akkor ne nyúlj bele a kapcsolatba. Ez rövidtávon fájdalmasabb megoldás, de megéri.
Kitartás ;)
köszönöm a válaszokat, és szeretem őket annyira hogy egyiknek se akarok fájdalmat avagy kellemetlenséget okozni!
és valószínű nem mondok nekik semmit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!