Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom, mint a farkába harapó kígyó esete-a bizonytalan srácok talán a piacon vegyék meg?
Amikor szóba kerül az ismerkedés, akkor a félénkebb srácok rendre a következő jótanácsot kapják: "Ne legyél félénk, legyen több önbizalmad!"
Ez leírva szép és jó, azonban mégis honnan a fenéből lenne ezeknek a fiúknak több önbizalmuk? Az igazi, egészséges öntudat abból az érzésből táplálkozik, hogy az illető tisztában van vele, ő egy vonzó férfi, aki képes hódítani.De ezen fiúk mögött csak kudarcok állnak, nulla sikerélménnyel.Ebből ők nem meríthetnek.Viszont csajozási sikerek csak akkor lesznek, ha tele lesznek önbizalommal.
Hogy lehet kikerülni ebből az ördögi körből?
20.45
Itthon nem, viszont Németországban tudom, mi erre a megoldás. Mármint a munkakeresésre.Az ember előtte kulimunkával, plussz szülői támogatással felhalmoz egy kis tartalékot és elmegy dolgozni egy céghez pár hónapra ingyért. Ezzel már szerez tapasztalatot és jelentkezhet normális állásra is, már fizetéssel.
Ami viszont a csajozást illeti, remélem, ad majd valaki használható tanácsot is.
hát el kell hinni, hogy te is lehetsz menő. színészkedni kell, nem annyira komolyan venni. mint amikor hazudsz: akkor hazudsz jól, ha te magad is elhiszed abban a pillanatban, azt amit mondasz. szóval akik jól hazudnak, jó színészek. gondold azt, hogy te most csak játszol (mint egy színész), ha legközelebb odamész egy lányhoz, és úgy menj oda, hogy nincs tétje a dolognak. menj oda sok lányhoz, de csak úgy, mindem különösebb ok nélkül. programozd át az agyad, olyanra mint amilyen lenni szeretnél. nagyon nagy elhatározás kell hozzá, és hit! gondolj bele, neked miért nem lehetnének sikereid? nem vagy te sem rosszabb akármelyikünknél. vedd számon az erényeidet, és helyezd őket előtérbe! így kell "játszanod". egy idő után magad is el fogod hinni, hogy laza vagy. és amit az egyik válaszoló írt, a sport is nagyon sok önbizalmat ad! a sport is nélkülözhetetlen ehhez. plusz jól nézel ki tőle. figyelj kicsit az öltözködésre is. de ha már van egy kicsi mellizmod, és egyenes háttal jársz, sokat tettél a jó megítéléshez. amúgy az egyenes tartás és az önbizalom is kölcsönösen hatnak egymásra, nem vicc. szóval járj emelt fővel. a tekintetedr is figyelj, ne áruljon el bizonytalanságot. egy nőnek biztonságérzet kell. régen könnyebb dolga volt a fiatal férfiaknak, mert az élet megeddzette őket, a sok munka, felelősség, esetleg katonaság.
és gondolkodj azon, hogy szerinted mik a tipikus férfi tulajdonságok.
Köszönöm szépen! :)
Azt hiszem, tudom, mire gondolsz, egy bizonyos mértékig szerintem én is tudok változni!
Több mint 10 év szünet után kezdtem el újra csajozni.
Az egyik első randimnak alig tudtam kivárni a végét, annyira nem jött be a lány. A iszonyatosan csinos volt, de a személyisége élőben nagyon taszított. Akkor valahogy átvillant, hogy ők is csak emberek és ha nagyon akarnának, akkor sem tudnának megszerezni. Azóta laza vagyok és nincs problémám az önbizalmammal.
"A sikernek ára van, nem titka" - Hobo =)
Szerintem bele kell menjél olyan helyzetekbe,amibe nem szívesen mész bele,mert úgy érzed,hogy nincs esélyed.Előbb utóbb sikerélményed lesz,és az valódi önbizalmat ad.Vágj bele olyasmibe,amire később igazán büszke lehetsz,ha sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!