Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon bizonytalan vagyok! Nem tudom eldönteni, milyen esélyem lehet a csajoknál kinézet alapján?
Humoros vagyok,kicsit komoly,vannak céljaim,amikért nagyon komolyan ragaszkodom és küzdök,nem iszok,nem cigizek,heti 3x sportolok,szeretek másoknak örömet okozni,gondtalanul éllni,spontanitás az élen :)
16/F 186cm magasság
ezlennék én,szerény személyemben (ha valaki felismer az csak halucináció lehet)
köszi :)
egyébként ez még régebbi kép,kicsit erősödtem izomilag azért :P
1éve gyúrok kb
Nem nézel ki oylan magasnak a képen mint ahogyan leírtad, az arcod tényleg kisfiús de lehet hogy ezt azért gondolom így mert én már 20 éves vagyok és máshogy látom a 16 éveseket, vagyis hogy nem nekem valóak. De a korod béliek között nem hiszem hogy bármi baj lenne veled sztem attól még hogy kisfiús az arcod nem vagy csúnya és igaza van itt az egyik előttem szólónak hogy az arcod mégcsak most fog igazán megváltozni.
20/L
Jaj köszi mindenkinek :)
Szerintetek akkor milyen frizura állna jól nekem ez helyett?:D
a kisfiús dolgot jó hogy felhoztátok,mert sokan pedig azt mondják,hogy jóval idősebbnek nézek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!