Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon bizonytalan vagyok! Nem tudom eldönteni, milyen esélyem lehet a csajoknál kinézet alapján?
Humoros vagyok,kicsit komoly,vannak céljaim,amikért nagyon komolyan ragaszkodom és küzdök,nem iszok,nem cigizek,heti 3x sportolok,szeretek másoknak örömet okozni,gondtalanul éllni,spontanitás az élen :)
16/F 186cm magasság
ezlennék én,szerény személyemben (ha valaki felismer az csak halucináció lehet)
az első képeden úgy nézel ki mint egy óvodás. a másodikon viszont egész jól. mintha két külön srác lenne. ha úgy nézel ki mint a 2. képen akkor inkább a belsődet csiszold mert a külsővel nincs baj. Max a hajaddal kezdj valamit.
amúgy kézilabdázol?
http://www.youtube.com/watch?v=XrWCaClXIfw&NR=1
Japán csávó a példaképem, te is így nézzél ki;D
gyúrjál sokat egyél rendesen és legfőbbképp ne a gép előtt tegyél fel ilyen kérdéseket hanem járj el partyzni (főleg most itt a nyár) és akk szerzel tapasztalatot és menni fog a csajozás;)
17/F
Nah, utolsó lehet a csajod!xDDDDD
Ha fiú, akk meg...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!