Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi is valójában a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is valójában a szerelem? Van aki nem helyes barátjába vagy barátnőjébe beleszeretett? Nagyon baj az, ha nekem a kinézet is nagyon fontos?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj,ha neked a külső IS fontos,csak az a lényeg,h a belső még jobban tetszen,mert az is elég fontos tényező! :) Hiszen lehet,h vkibe beleszeretsz aki nagyon jól néz ki,de belsőre egyáltalán nem biztos,h nyerő. :) Persze,annyiban fontos a külső,h ápolt,igényes legyen...szóval adjon magára,de ne legyen már szerelmes magába. :D

Én manapság már sokkal inkább a belső értékeket figyelem,mert nekem az a fontosabb..persze mindenki más. :)

2011. ápr. 27. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus-komplexum, ami a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a “de jó lenne baszni” érzést. .:D
2011. ápr. 27. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Én szinte csak olyanokba szerettem bele, akik sosem tetszettek. Megismertem és elvarázsolt. Nagyon ritka volt az, hogy nálam a külsővel kezdődött minden. Nem mondom volt rá példa, de fogalmazzunk úgy, az inkább testi fellángolás volt.

Nem baj,hogy neked ennyire fontos. Mindenki maga dönti el (már amennyiben efelett tudunk döntést hozni),hogy mi alapján szeretünk meg valakit.

2011. ápr. 27. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. A külső IS nagyon fontos. Nálam viszont pont úgy alakult, hogy eleinte nagyon nem tetszett aztán úgy ahogy van beleszerettem:)

L/19

2011. ápr. 27. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is ismerkedtem nem helyes srácokkal, de egyszerűen képtelen lennék beléjük szeretni, akármennyire szimpatikus is, max havernak tudnám elképzelni. És sokszor gondolkodtam azon, h milyen rossz lehet nekik. Vagy lehet h velem van a baj? :S
2011. ápr. 27. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egy kifejezetten csúnya barátomba szerettem bele. Mert nem vagyok már kislány, és tudom hogy a külső a legkevésbé sem számít.

Volt sok jó pasim előtte, de mit értem vele? Nyáladztak utána a hülye nők, vagy épp beképzelt volt, sok egyéb negatívum, de olyat nem tudok mondani ami előny abban hogy jól néz ki. Szóval nem értem... persze ne legyen igénytelen, ez fontos, de ennyi.

2011. ápr. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!