Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy megvan mindenem, népszerűség, kinézet, humor, de szerelem terén meg egy szerencsétlenség vagyok? 18/f
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:12
2/10 anonim válasza:
Biztos ezt sugárzod magadról. Amúgy lehet, h mások meg nem ilyennek látnak. A nők ösztönösen utaznak a magabiztos, ill. a foglalt férfiakra. Ha nem azt sugárzod magadról, hogy te egy jó arc vagy, akivel jó együtt tölteni az időt, akkor a nők le se fognak tojni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem a csajozással van nekem bajom meg a nőkkel, csak nem tudok 1 hónapnál tovább lenni egy lánnyal...
2011. márc. 9. 20:20
4/10 mindennévfoglalt? válasza:
És 1 hónap után ki szakít kivel?
Előbb utóbb megfogod egyébként találni azt akibe beleszeretsz, csak úgymond "nem látod a fáktól az erdőt"!
Annyira próbálkozol az egyik csaj után egy másikkal, hogy lehet elhaladsz az mellett aki igazán kellene neked!
A leírtak alapján gondolom (és bocs ha nem) a csajoknál a külsőségre mész...próbálj meg ettől elszakadni, és kicsit a belső értékekre (is) menni,mert nem a kinézetbe fogsz beleszeretni, hanem az emberbe, a NŐbe :)
5/10 anonim válasza:
miért nem tudsz?
am énis hasonló helyzetben vagyok:S de nem tudom miért.
18/L
6/10 anonim válasza:
20:20
Ennyi idős koromban az én maximum kapcsolatom három hónap volt.. és így ment ez még pár évig. Aztán megváltoztak a dolgok.
8/10 anonim válasza:
Erősítd a kisugárzásod, és a szex, ill. a szívcsakrád...És-mosolyogj, kívül-belül ! Deni
10/10 anonim válasza:
Gondold át a kapcsolataidat, hogy miért lett vége és tanulj belőlük. Így talán rájössz hól rontod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!