Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Menekülök a szerelem elől, eltaszítom magamtól. (? )
Úgyan így vagyok, sé voltam annyi idősen is mint te. Aztán 16 évesen rájöttem, hogy nekem nem kell kapcsolat semmi esetre sem, mert tökéletes nekem ilyen fiatalon a szabadság és nem akarom elengedni. Aztán egyből össze is futottam egy fiúval, aki azóta a barátom. És én szerelmes vagyok belé, de kimondani mégis rettenetesen nehéz. Nem neki, másoknak. Magamnak. Mert ezalatt az egy év alatt én szenvedtem. imádok vele lenni, senki mást nem akarok, de félek, hogy ő már másképp gondolja. Mióta szerelmes avgyok sebezhetővé váltam. Gyengének és elhagyatottnak érzem magam. Az erős, szilárd önmagamat egy mosollyal ledöntötte, és azóta csak mellette érzem magam egésznek. Erre mondják, hogy a szerelem tönkretesz? Nos, engem teljesen gallyra vágott. Néha azt kívánom, bárcsak meg sem történt volna, mert annyira rettegek, hogy egyszer csak nem lesz nekem, és akkor itt maradok. De mi maradok ha csak vele lehetek egész ?
Ha rám hallgatsz, addig nem kezdesz kapcsolatot amíg magadat meg nem érted. Mert ha te sem érted magad, nem várhatod el mástól, hogy megértsen. És akkor úgy jársz mint én.
Imádom, ő a mindenem, semmiért sem adnám oda, nem kívánom, hogy bárcsak visszacsinálhatnám, azok a gyengébb pillanatok. Erős leszek és végig csinálom. És reménykedem, hogy örökké tarthat majd. Ha tudnám, hogy nem csalódom, nem félnék ennyire. Így viszont megőrülök. Annyira félek, hogy nem leszek számára fontos...
L/17
Én is szorítok neked, idővel úgy is minden elrendeződik=) Az egyetlen amit mondanék, és ezt te is érzed: Házi nyúlra sose lőj. Nem hiszem, hogy jó vég lesz ha az osztályodból választasz társat. Képzeld el, hogy már egy éve együtt vagytok, és minden áldott nap látod. El sem tudsz tőle szabadulni. Kicsit összekaptok, és még a suliban sem tudod elfelejteni, mert ott lesz. Nem jó dolog.
És tudom, hogy nagyon rossz, ha tudnád mennyiszer lettem reménytelenül szerelmes első látásra, akár évekig is. És hányszor tetszett meg egy-egy osztálytársam =)). Átéltem én is ezt, tényleg nem egyszerű helyzet, és egyáltalán nem kellemes.
Remélem, hogy úgy döntesz, hogy az a lehető legjobb lesz számodra=) Sok szerencsét =)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!