Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik (már) a szerelem. Keressem vagy jönni fog, mikor nem számítok rá?
2 éve vagyok egyedül, tényleg tök jól elvoltam szingliként, nem hiányzott senki. Mostanában viszont - olyan 1-2 hete -, hiányozni kezdett az, hogy valakit szerethessek, aki viszont szeret, akivel már tervezgethetek közös jövőt. Valószínűleg azért is most történt meg, mert befejeztem a tanulmányaimat, most már nem a tanulás az első.
Szerintetek keressem a szerelmet (pl. társkereső oldal) vagy úgyis jönni fog magától?
L21
Még csak 21 éves vagy szerintem nem kell netes társkereső.
Légy nyitott. Járjatok el ide-oda a csajokkal.
Szia!
"hogy valakit szerethessek, aki viszont szeret, akivel már tervezgethetek közös jövőt. "
Én is ebben a cipőben járok. Én is vágyom már valakire.
22éves fiú vagyok, ha gondolod írj privát üzenetet, egy próbát megér:) Vesztenivalónk úgysincs:)
Én mindig is komoly kapcsolatot keresek, akivel lehet tervezni és közösen csinálunk szinte mindent.
Szerintem is fiatal vagy még, hogy ilyeneken problémázz, ha 31 lennél, akkor vakargathatnád a fejed, hogy merre tovább, de most engedd, hogy vigyen a sodrás.
Az igazi férfi úgyis oda fog menni hozzád. ;)
23/f
Vajon miért válaszolnak úgy az emberek mintha az lett volna a kérdés hogy ciki-e 21 évesen egyedül lenni. A kérdés az volt hogy nekiálljon-e keresgélni vagy várja ki.
Mivel saját bevallása szerint hiányzik, így talán célravezetőbb lenne neki is tenni valamit az ügy érdekében. Nem várhatja el hogy a sors majd mindent elrendez.
Azt mondják, aki az iskolai évek alatt nem találja meg a párját és a baráti társaságában sincs potenciális jelölt annak sokkal nehezebb a dolga. A munkahelyi afférok kínosan végződhetnek.
A társkeresőkről megoszlik a vélemény. Az egyik fél azt mondja hogy oda csak kétségbeesett, senkinek nem kellő hulladékok regisztrálnak. Ezeket azok írják akik kipróbálták és nem jött be nekik és úgy érzik, ennél többet érdemelnek. A másik oldal azt mondja hogy ott találták meg életük szerelmét és az online társkeresők nélkül a világ egy sivár szürke kietlen nagy semmi lenne, de most olyan mint egy Katy Perry videoklip. Ők azok akik szerencsével jártak. Mindkettő elfogult, nem szabad rájuk hallgatni. Neked kell eldöntened hogy milyen helyzetben vagy. Ha olyan helyen laksz ahol mindenki ismer mindenkit és tudod hogy a közelben biztos nincs olyan ember aki számodra megfelelő akkor kénytelen vagy a személyes ismerkedéstől eltérő módon párt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!