Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene még éreznem, ez már szerelem? 22/N
Előre mondom, h. még nem voltam szerelmes, nem volt párkapcsolatom, ezért tettem fel ezt a másoknak talán hülyeségnek tűnő kérdést.
3 randim volt eddig egy sráccal, nagyon szimpatikus, kedves, és nem mellesleg jóképű, tetszik, jó vele lenni. A talikat mindig várom, hiányzik ha nem láthatom. Egyébként is izgulós vagyok, így kicsit mindig izgulok, ha vele találkozom. De nem érzem a kis pillangókat a gyomromban, meg ilyenek. Szokták mondani, h. érezni lehet a bizsergést. Hát én nem hiszem, h. olyat érzek. Vagy hát nem tudom.
Nem tudom a nők hogy élik meg a szerelmet. Én férfiként úgy éltem meg, hogy minden gondolatom az imádott nő körül forgott, a napom attól függött, hogy milyen volt az együtt töltött kis időnk.
A leírásod alapján pusztán kedveled a srácot és bejön, mint pasi. Általában ez már elég egy kapcsolathoz, de ez nem szerelem.
26/F
Három randevú után nem hiszem hogy érezned kéne! :)
Ha meg van a kölcsönös szimpátia, és várod a találkozókat, akkor minden esély meg van arra, hogy szerelem alakuljon ki közöttetek. De szerintem ne agyalj ennyit ezen, csak érezd jól magad vele! ;)
Én a szerelmet eddig 2x éltem meg, egyszer gyötrelmes öt évig tartó kínlódás formájában, mert a lamúr nem viszonozta a dolgot, és bármit tettem, akkor se szerettem ki belőle, csak jóóóó sokára... Na akkor nem pillangókat, hanem komoly szívfájdalmakat éreztem, mintha belülről fájna mindenem.
Másodjára meg mostani barátommal, azt is 1-2 hónap után talán. Onnan gondoltam, hogy tényleg szerelmes vagyok, hogy nem köt le más, pedig eddig mindig nézelődtem jobbra-balra többi pasi mellett, egyik se volt képes komolyan lekötni. Barátomat meg imádom, minden kis porcikáját, ahogy néz rám, meg bújik, legeslegjobb férfi a világon, komolyan. Már majdnem egy éve járunk, de még most is rajongva gondolok rá naponta sokszor, ha feljön msnre megörülök neki, randik előtt izgulok, stb...
Ha ez nem szerelem, akkor semmi... :D
20L
Ha három randi után beleszeretnél akkor túlérzékeny lennél és a komoly gond lenne az ítélőképességeddel is.
Jó úton akkor jársz ha sokat gondolsz rá, és próbálod kicsit idealizálni a fejedben, mikötben rágondolsz jó érzéssel töltődsz el.
Röviden, ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!