Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon bizonytalan vagyok! Nem tudom eldönteni, milyen esélyem lehet a csajoknál kinézet alapján?
Humoros vagyok,kicsit komoly,vannak céljaim,amikért nagyon komolyan ragaszkodom és küzdök,nem iszok,nem cigizek,heti 3x sportolok,szeretek másoknak örömet okozni,gondtalanul éllni,spontanitás az élen :)
16/F 186cm magasság
ezlennék én,szerény személyemben (ha valaki felismer az csak halucináció lehet)
Ezt ki írta?
"Huhh.... ha az én pasim így nézne ki... nagyon jól nézel ki!! Belédszerettem pusszantás!!! <3 (L)"
DE Eszmeralda Én szeretlek!!!!
(Quazimodó voltam)
Nekem egy maci ugrik be rólad, ez egyáltalán nem bántás, nagyon aranyos arcod van :) Egy kicsit lehetnél vadabb, meg valami más haj.. Ha folytatod a gyúrást+futást jó pasi lesz belőled .
Meg hagyhatnál pár napos borostát, el tudnám képzelni rajtad :D
16/L
Aranyos vagy=nem járnának élőben veled.
Nem bántásból, de nem vagy a leghelyesebb pasi, szerintem simán átlagos vagy. :P
Arcod formája, átlagos, testalkatod is. :((
16L
:P
de nem kellek senkinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!