Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiuk a tanácsotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiuk a tanácsotokat szeretném kérni. Mitévő legyek? Sajnos bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Mondjam el?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú,de köszönöm ha elolvasod és megtisztelsz a válaszoddal.Tehaát a helyzet az hogy szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, nagyon szép lány,részemről szerelem volt első látásra.. fél éve vagyunk osztálytársak..Sokat szokott hülyülni velem :) nagyon normális,kedves,aranyos,sokszor érint meg,az arcom a hajam stb :)(ez jelenthet valamit?)pont az ideálom, nem az a diszkósp*csa,(itt nem akarok senkit megsérteni),pont olyan mint én csak lányban :).

A gond az hogy nem tudom hogy mit kellene tennem.Nagyon szeretném ha tudná mit érzek,de nemmerem elmondani és nem merek próbálkozni sem,mert ha felsülök akkor a köv évek érdekesek lennének amig oszttársak vagyunk..Hogyan adhatnám tudtára hogy nagyon tetszik,de úgy hopgy még ne nyomuljak?Igyekszem vele kedves lenni .

Hála istennek az egyik barátnője melettem áll ,ő tud a dologról:) és mindig igyekszik hogy kettesben maradjunk ,sokat legyünk egy társaságban stb ..:)Ő nagyon szeretné ha összejönnék a lánnyal,mert szerinte tényleg összeillünk:)Mit tegyek szerintetek??Az a baj hogy az idő csak múlik,múlik, de nem merek lépni:S

Ha nem alakul ki semmi akkor év végén amikor már nem leszünk ossztársak,vallok neki ...

2010. febr. 19. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:)) tök jó hogy mindenki ilyen rendes...legalábbis az eddig válaszolók :)
2010. febr. 19. 17:57
 12/17 Rainmaker ***** válasza:
Azért ilyen rendes mindenki, mert ebben a korban (19-20) ritkaságszámba megy az ilyen ember:) Olvasok itt pedig néha olyanokat, hogy kettéáll a f....ülem:)
2010. febr. 19. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
én a 17:56os vagyok és ha nem lépsz akkor nem leszek rendes és elkezdelek cseszgetni. komolyan mondom. látod mindenki oda van érted úgyhogy LÉPJ
2010. febr. 19. 18:04
 14/17 A kérdező kommentje:

pirulok :):D

Sajna volt már aki csúnyán kihasznált.Olyan vagyok hogy ha szeretek valakit akkor nekem tényleg nagyon fontos és nincs olyan amit ne tennék meg érte..Figyelmes vagyok,udvarias,szeretek meglepetéseket okozni a másiknak :)

A lányok siránkoznak hogy nincs normális fiu..Hát erre csak azt tudom mondani hogy én tényleg normális próbálok lenni...nem is iszok nem cigizek(ez nem jelenti azt hogy tutyimutyi fatökű emberke vagyok)..elég komoly szinten sportolok stb..mégsem kellettem eddig egy normális lánynak sem :S.. De akit most találtam :) ő pont ilyen :) csak nem tudom hogy mennyi az esélyem nála...

Ezeket most nem azért irtam le hogy fényezzem magam..csak kikívánkozott :)))

2010. febr. 19. 18:08
 15/17 A kérdező kommentje:
18:04 :);)
2010. febr. 19. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
a mázlista csaj. még mindig azt modom h lépj 18:04
2010. febr. 19. 18:17
 17/17 Rainmaker ***** válasza:
na, történt valami előrelépés?:)
2010. febr. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!