Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg, hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg, hogy nekem ez nem kell?

Figyelt kérdés

Most kezdem válogatni a menyasszonyi ruhámat, menyecske ruhámat, kiegészítőket.

Anyósom készített nekem egy nagy díszes kardigánt, mivel az esküvőnk idején már hűvös idők lesznek majd és akkor azt felvehetem.

A bajom nem az, hogy ő csinálta, de egyáltalán nem illik ahhoz, amiket elterveztem, hogy milyen stílusúak lesznek, meg hát elve ilyen hétköznapi, hétköznapi anyagból, szóval ilyen tök semmilyen nem menyasszonyi viseletnek való, ő meg elkönyvelte, hogy na ez kipipálva én majd azt veszem fel.

Aranyos, hogy gondol rám, meg csinál mindenfélét, de hogy mondjam meg neki, hogy bocsi, de én ezt nem fogom felvenni, mert hát... nem épp esküvői darab és nem is megy majd semmihez? Eleve nem is hófehérben leszek...

Most a saját anyámnak megmondom, hogy bocs, de ezt ugye nem gondolod komolya, de neki mit mondjak? "Ne tessék már megharagudni Marika néni, de én ezt nem veszem fel?" Nem akarom, hogy azt higgye, hogy azzal van bajom, hogy ő csinálta, de azt sem akarom, hogy tovább gyártson másikakat mert én szőrme bundát akarok, eleve ő meg úgy van vele, hogy jaj ezt már megcsináltam neked úgyhogy nem is kell másra gondolnod.

2013. febr. 22. 14:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Meg elve KARDIGÁN?
2013. febr. 22. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a párodat, hogy kicsit vigye el a balhét. mondja azt, hogy neki nem tetszik.
2013. febr. 22. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Practiker mindenre van kész ötlete! :)
2013. febr. 22. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

szerintem csak segíteni akar :) ne bántsd meg, de én a helyedben úgy csinálnám, hogy:

beszerzed azt a szörmét, amit viselni akarsz, és a kardigánt is megtartod, de főleg a szörme lesz rajtad, de ha pl ki kell szaladnod a hidegbe, vagy hasonlók,akkor gyorsan felkapom a kardigánt, majd ha beértél a terembe, azonnal le is veszed, és így látja, hogy hordod, nem bántod meg, de mégis a szörme lesz rajtad a legtöbbet, és főleg a Te elképzelésed fog érvényesülni :) 1-2 percet csak kibirsz a kardigánba :)

2013. febr. 22. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, Katineni, tessék nézni milyen szép szormebundat adtak a ruhahoz! A kardigant meg el hordom hétköznapra, akkor legalább nem csak egyszer lesz rajtam.
2013. febr. 22. 14:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen pont ez az, hogy segíteni akar és nem akarom megbántani, csak uhh... :)
2013. febr. 22. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Add rá a bolondmenyasszonyra.
2013. febr. 22. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az lenne jó megoldás, ha a párod közölné, hogy látott valahol ilyen-olyan, a ruhához való felsőt, és mivel nagyon szexinek/szépnek találta, azt szeretné látni rajtad.

Nagyon jó a kapcsolatom az anyósjelöltemmel, de ha valamit mégsem "merek", akarok egyértelműen megmondani neki, akkor trükkösen a párom szokott segíteni. Eddig bevált :)

2013. febr. 22. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ebben nincs semmi ördöngősség. Megmondod, hogy köszönöm szépen, nagyon szép, de az esküvői ruhához ez nem nagyon illik, mást képzeltem el. Ha normális, megérti, ha nem, mindegy.

Vagy ha ez nagyon nem megy, köszönd meg, de ne mondj semmit, az esküvő napján hagyd otthon, vagy előtte pár nappal "próbáld fel", és véletlenül koszold össze. Nem szép dolog, de ha nagyon nem akarod felvenni, nincs más ötletem. Mondjuk én még mindig az elsőt javaslom.

2013. febr. 22. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kényes kérdés ez :)

Bátyámék is most készülnek esküvőre, és sokat beszélgettem leendő sógornőmmel, hogy mi hogy lesz. Egyszer kifakadt, hogy ez nem is az ő napja, mert minden hülye rokont meg kell hívni, aki tudja, hogy eszébe sincs eljönni azt is, mert különben megsértődik, és a szülei életük végéig hallgathatják a szidalmakat, meg hogy mindenkinek van egy elképzelése az esküvőről, a ruháról, és egyik sem még csak meg sem közelíti az övéket... ráadásul jó 300 km-rel távolabbról származik, ahol egészen mások a lakodalmas szokások, mint amihez mi, sváb származásúak vagyunk szokva... úgyhogy van probléma vele :) Anyám (ugye az ő anyósa lesz) akart sütit sütni az esküvőre, de az rengeteg lenne neki, és a sógornőm nem akarja, hogy az előtte lévő hét rohanás legyen meg fárasztó, és ő sem tudta, hogy mondja meg... annyiban volt szerencséje, hogy anyámnak a fia mellett 3 lánya is van, és mi mindig kordában tartjuk, ha kezd elszaladni vele a ló, hogy anyu, hagyd már, az ő esküvőjük, és meg lehet beszélni mindent :) (Elvégre nagyon izgatott, hogy az egy szem fia végre elvesz egy lányt, ezért imádkozott már évek óta...) Csak jót akar, de ezzel sokszor frusztrálja a leendő ifjú párt. Nincs esestleg egy sógornőjelölted, akivel jóban vagy? Vele is meg tudod beszélni, ő mégiscsak nő, és mnodhatja az anyjának, hogy ez förtelmes ahhoz a ruhához, ne legyen erőszakos. Mert félek, a fiad szavát úgysem veszi sokra, ő csak egy férfi :)

Megértelek, hogy milyen nehéz ez, hiszen nem rosszból teszik, csak rendkívül izgatottak.

2013. febr. 22. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!