Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy én szeretnék esküvőt?
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt, és már született egy csöppség is aki 4 hónapos. Nagyon szeretjük egymást, és úgy érzem hogy ez a baba születésével csak erősödött. Viszont anyagi helyzetünk nem a legrózsásabb. Párom erre hivatkozva halogatja az esküvőt, viszont én már annyira várom, és olyan jól esne ha tényleg megkérné a kezem, hogy már nem tudom elmondani. Tegnap beszéltünk erről viszont nem mertem konkrétan előállni ezzel csak a téma körül beszélgettünk, és számomra nyilván valóvá vált hogy neki még a fél éves terven belül sincs ilyen szándék. Hozzá kell tennem hogy ő volt már nős, csak elvált...talán ezért halogatja a dolgot velem? De nekem meg komolyan sokat jelentene, és nem az a habos fehér ruha meg ilyenek, hanem az hogy felvegyem a nevét és tudjam hogy összetartozunk most már törvény szerint is.2012. szept. 27. 15:00
1/11 anonim válasza:
Akkor ha a pénzre hivatkozik, mond azt, hogy egy két tanús esküvő a polgármesteri hivatalban ingyen van.
2/11 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a kedest beszelj rola Az a tapasztalat ha a kapcsolat egyuteles elso par eveben nincs eskuvo akkor mar nem nagyon lesz hiszen minden jo igy is alapon nem nagyon akarnak nosulni a ferfiak.Pedig egy ceremonia emleke osszetartozas jelkepe nagyon szep dolog.
3/11 A kérdező kommentje:
Egyszer már majdnem elszántuk magunkat polgári esküvőre mikor a kiderült hogy terhes vagyok, csak akkor azt mondtuk hogy majd ha több pénzünk lesz tudunk venni arany gyűrűt...stb. ezért annyiban maradt. Januárban fogunk előre láthatóan több pénzhez jutni, viszont nem akarok én előhozakodni ezzel hogy akkor menjünk el meg venni a gyűrűket, és foglaltassuk le az időpontot, vegyünk egy viszonylag olcsó alkalmi ruhát akkorra...
2012. szept. 27. 15:12
4/11 anonim válasza:
Ha nem szeretnél szólni akkor várj, majd idővel előáll vele.
5/11 A kérdező kommentje:
És ha nem áll vele elő? Annyira bánt ez a dolog. Nem szokás a nőknek előhozakodni ezzel hogy "drágám akkor gyere megházasodunk"!? Hogyan vezethetném rá hogy nekem ez mennyit jelentene? Végül is a második válaszolónak igaza van hogy esetleg megmutatni neki ezt a kérdést...
2012. szept. 27. 15:22
6/11 anonim válasza:
Nem ártott volna a kapcsolat elején tisztázni...
Egyébként meg ha esküvőt nem akar akkor a gyereket hogyhogy?
A férfi (hacsak nem farkasok nevelték) tudja hogy minden (kevés kivétellel) nő erre vágyik.
Nem valószínű hogy megkér téged, erőszakoskodni sem érdemes, tehát marad hogy lenyeled a békát...
Egyébként a papír nem számít hidd el..
7/11 anonim válasza:
Nem lesz az ismeretségi körben esküvő?
Nézd a Mariska milyen szép lesz esküvői ruhában, vagy hallottad hogy a Mariskát is eljegyezte a barátja.
8/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: sehogy ne hozakodj vele elő, azzal csak rontanál az egészen. Várd ki az idődet.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen dehogy is nem, tegnap előtt volt esküvő és tegnap néztük együtt facebookon a képeiket, - szomszéd - és akkor beszélgettünk valamennyit a dologról..de nem volt valami nagy buzgó a dolog iránt...inkább semlegesnek mondanám.
2012. szept. 27. 15:32
10/11 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg őszintén? Te nagyon szeretnéd! Ő miért nem? Mi a valódi oka? Meddig szeretne várni! Neked miért fontos! Neki miért nem?
Szerintem csak így lehet.
(mi most 6 év után házasodunk, és sok ilyet ismerek akik 4-6-8 év után mondják ki az igent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!