Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ideje lenne feleségül vennie?

Figyelt kérdés
Volt már róla sokszor szó, de soha nem léptünk a tettek mezejére. Most viszont úgy gondolom, úgy érzem, hogy minél előbb meg kéne ejtenünk az esküvőt. 2 tanús verzióra gondoltam, ezt nem igazán kéne szervezni. Ezt is be kell jelenteni legalább 3 hónappal előbb?
2012. febr. 13. 16:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
83%
hány évesek vagytok? miért olyan sürgős? mióta vagytok együtt?
2012. febr. 13. 16:13
 2/34 A kérdező kommentje:

35 és 36 évesek vagyunk, 15 éve vagyunk együtt, 2 gyermekünk van.

Páromnak sokszor kel külföldre mennie a munkájából kifolyólag. Minden az Ő nevén van, és bármi történik vele, meg leszünk lőve.

2012. febr. 13. 16:18
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

30 nappal előtte kell csak

(akkor több idő ha nyáron akarod szombat délután.De ha jó akármikor akkor 30 nap)

A hogy mondd meg az a nehezebb része.

Mesélj kicsit magatokról

2012. febr. 13. 16:20
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

15 év után állj elé,és mondd meg.

Ismerned kell annyira hogy hogy mondd meg.

Ne köntörfalazz

2012. febr. 13. 16:21
 5/34 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem jegyeztessétek be magatokat élettársakként, és írassatok v.mi szerződést a tulajdonokról.

Így nincs "kényszer" az esküvőre, és nem leszel totál a szakadék szélén, ha v.mi baj lesz.

2012. febr. 13. 16:21
 6/34 anonim ***** válasza:
34%
hát ha nekem azt mondanád h ideje lenne már, akkor csakazértse vennélek el. uramatyám, nők...
2012. febr. 13. 16:22
 7/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem lenne elhamarkodott lépés az bizonyos. Bementek az illetékes anyakönyvi hivatalba, kértek egy időpontot, szerintem ilyen esetben nincs várakozási idő. További sok boldogságot nektek!
2012. febr. 13. 16:22
 8/34 A kérdező kommentje:

Ő egy tipikus pasi, azt gondolja, hogy vele nem történhet semmi. 3 éve, az első gyerkőc születése után felhoztam a témát, azt mondta szervezzek meg mindent, Ő ott lesz és elvesz. Hát köszönöm szépen!

Sokszor jár külföldre, most is több mint 2000 km-re van, mondhatjuk hogy háborús övezet közelében. Nagyon félek. Ha bármi történik vele nem tudom mit csinálok. A pénzünk az Ő nevén van lekötve, a ház az Ő nevén van a hitellel együtt. Én gyeden vagyok, de az arra is kevés, hogy éhen haljunk belőle.

Nem akarom ezt így elmondani neki, mert tudom, az lesz a válasza, hogy ne pánikoljak, nem lesz semmi baja.

2012. febr. 13. 16:30
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mondd el? Hát hasonló helyzetben voltam én is :) Egy ügy kapcsán csak akkor tudtunk továbblépni, ha házasságban élünk. Amikor ez kiderült elé álltam és azt mondtam: Mondd, lennél a férjem? Igaz elröhögtem a végét, de legalább leültünk megbeszéltük, aztán amikor ráértünk besétáltunk az anyakönyv-vezetőhöz ráböktünk a legközelebbi dátumra. (hétköznap munkaidőben még ingyenes is) Két tanús volt a mi esküvőnk is, de szebbet és meghittebbet nem is kívánhattam volna :)
2012. febr. 13. 16:31
 10/34 anonim ***** válasza:
94%

Én megkérném a kezét :)

A polgárihoz is be kell jelentkezni. Nem kell 3hónappal előre, de azért számítsatok arra, hogy nemsokára elindul a főszezon :)

2012. febr. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!