Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ideje lenne feleségül vennie?
35 és 36 évesek vagyunk, 15 éve vagyunk együtt, 2 gyermekünk van.
Páromnak sokszor kel külföldre mennie a munkájából kifolyólag. Minden az Ő nevén van, és bármi történik vele, meg leszünk lőve.
30 nappal előtte kell csak
(akkor több idő ha nyáron akarod szombat délután.De ha jó akármikor akkor 30 nap)
A hogy mondd meg az a nehezebb része.
Mesélj kicsit magatokról
15 év után állj elé,és mondd meg.
Ismerned kell annyira hogy hogy mondd meg.
Ne köntörfalazz
Szerintem jegyeztessétek be magatokat élettársakként, és írassatok v.mi szerződést a tulajdonokról.
Így nincs "kényszer" az esküvőre, és nem leszel totál a szakadék szélén, ha v.mi baj lesz.
Ő egy tipikus pasi, azt gondolja, hogy vele nem történhet semmi. 3 éve, az első gyerkőc születése után felhoztam a témát, azt mondta szervezzek meg mindent, Ő ott lesz és elvesz. Hát köszönöm szépen!
Sokszor jár külföldre, most is több mint 2000 km-re van, mondhatjuk hogy háborús övezet közelében. Nagyon félek. Ha bármi történik vele nem tudom mit csinálok. A pénzünk az Ő nevén van lekötve, a ház az Ő nevén van a hitellel együtt. Én gyeden vagyok, de az arra is kevés, hogy éhen haljunk belőle.
Nem akarom ezt így elmondani neki, mert tudom, az lesz a válasza, hogy ne pánikoljak, nem lesz semmi baja.
Én megkérném a kezét :)
A polgárihoz is be kell jelentkezni. Nem kell 3hónappal előre, de azért számítsatok arra, hogy nemsokára elindul a főszezon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!