Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ideje lenne feleségül vennie?
Figyelt kérdés
Volt már róla sokszor szó, de soha nem léptünk a tettek mezejére. Most viszont úgy gondolom, úgy érzem, hogy minél előbb meg kéne ejtenünk az esküvőt. 2 tanús verzióra gondoltam, ezt nem igazán kéne szervezni. Ezt is be kell jelenteni legalább 3 hónappal előbb?2012. febr. 13. 16:07
11/34 anonim válasza:
Én is 35 voltam, párom 36. Tavaly házasodtunk. Én megmondtam neki, hogy vegyen el. Elintéztem az esküvőt. Mondjuk mi is csak ketten + a tanuk voltunk.
12/34 anonim válasza:
Így elolvasva a kommentjeidet szinte te magad állsz az útjába az egésznek. Azt mondta intézd el és ő ott lesz elvesz, és? mi a probléma? 2 tanús aláírást egy 15 éves is elintéz.
13/34 anonim válasza:
Ja, nálunk úgy volt, hogy a jegyzőnél kérvényezhettük, hogy ne kelljen várni.
14/34 A kérdező kommentje:
3 hét múlva jön haza, akkor elé állok és megkérem legyen a férjem. Ha tényleg gyorsan megy, akkor lehet, hogy össze is tudunk házasodni mire újra mennie kell.
Már csak igent kell mondania! :)
2012. febr. 13. 16:36
15/34 anonim válasza:
Szerintem csak zavarja őt, hogy a párja nem lép.
16/34 anonim válasza:
3 hét? Addigra mindent el is tudsz intézni. :)
17/34 A kérdező kommentje:
Rosszul esett ez a beszólása, ezért hagytam inkább az egészet. Akkor még egy kisebb lagzi is tervben volt, és azt gondoltam, nem nekem egyedül kéne mindent kiválasztani, eldönteni, megszervezni....
2012. febr. 13. 16:39
18/34 A kérdező kommentje:
Mit intézhetek nélküle? A bejelentkezéshez nem kell mind a két félnek ott lennie?
2012. febr. 13. 16:40
19/34 anonim válasza:
Hát igen tényleg itt lenne az ideje. Beszéljétek meg simn, hogy nem vágysz nagy esküvőre, dínom dánomra csak arra, hogy összekössétek az életetek.
20/34 anonim válasza:
Án itthon írtam meg a kérvényt egyedül. Aztán megjött az engedély asszem 2 - 3 nap alatt. Előtte kellett neki is bejönnie aláírni. Meg persze ott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!