Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ideje lenne feleségül vennie?
Elolvastam amit írtál, szerintem 2gyerek és 15év után megkérni a kezét, mert ő nem tette (csak azt mondta szervezd meg és ott lesz) te pedig erre vágysz (láttam, hogy majd ha történik valami stbstb) eléggé furcsa.
Te komolyan így szeretnél férjhez menni?
A helyedben ha már megtaláltam volna a nagy Ő-t és lennének közös gyerekeink így 15év után már nem erőltetném, főleg ilyen körülmények között.
15 év után már ne várj túlzott lelkesedést esküvőszervezés terén,az maximum az 1-2 éve kapcsolatban levő férfitól "várható el".
Anyáék is úgy házasodtak,hogy én már megvoltam,öcsém útban,anyám megmondta hogy akkor esküvő,van-e bármi kivánság.Még a tanu is mindegy volt,igy anya megszervezte.Azaz egy aláiráson kivül semmi dolga nem volt,férfi,sok év után,ennél több nem kellett anyámnak se.
Igazából neki is csak azért kellett,hogy ha bármi van,akkor nehogy az legyen mint előtte nemsokkal ismerős pár,hivatalosan együtt sem laktak,mert a nő a szomszédban élő anyjától ki se jelentkezett minek cimszóval,igy amikor hirtelen balesetben elhunyt a párja,ha a biróságon múlik,.akkor ott marad semmi nélkül,mert a pasi nevén voltminden,és ugye a szülei örökölték volna.(csak azok rendesek voltak,és nem vették el ami amugy a nővel közös volt)
mire hazaér,foglalj időpontot,legyen meglepi mire hazaér
Nálunk is én szerveztem mindent, pedig 100fős szabadtéri lagzink volt :) Férjem rám hagyta, mondván neki nincs erre ideje, meg nekem jobb az ízlésem, de majd ő fizeti. 2szer jött el velem, amikor öltönyt vettünk, meg amikor bejelentkeztünk a polgáriba. Én örültem, hogy egyedül csináltam :) Ő meg örült, hogy nem kell ezzel foglalkoznia. Így mindketten boldogok voltunk, vagyunk, leszünk :)
Nektek is ezt kívánom! Sok boldogságot! És ne félj a szervezéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!