Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarja majd, hogy elvegyék feleségül?
Összejöttem, egy nagyon édes, aranyos, szép, komoly csajjal. Ő 21, én 25.
A facebook üzenő falán indított egy olyan játékos alkalmazást, hogy mikor lesz majd az esküvője.
Nem túl korai még az ő korában erre gondolnia?
Ha kertészkedne facebook-on, azt gondolnád káposztatermelésből akar élni?
A lányok alapesetben kb. 3 éves koruktól kezdve gondolnak az esküvőre, még akkor is, ha csak 40 évesen tudják elképzelni legkorábban.
Az életkor és a házasság tartóssága között nincs összefüggés.
Van olyan nőrokonom, aki 20 évesen ment férjhez (igaz, több, mint 20 éve, akkor még nem volt szokás ennyit várni), és még mindig együtt vannak. Egy ismerős 17 évesen esett teherbe, ca. 25 éve, még mindig együtt vannak.
Ezzel szemben, viszont azok az ismerősök, akik az elmúlt 10 évben házasodtak, 5-6 év együttjárás után, sok esetben elváltak.
21 évesen miért lenne korán? Ha nem 15 évesen, hanem mondjuk 19 évesen jött össze a jövendőbelijével, akkor nincs probléma. Addigra azért az ember már kiéli magát, pláne, hogy nem mindenkinek szól a fiatalkora a pasizásról és a vedelésről. Én 20 éves vagyok, de már 2 éve nem erről szól az életem. És igen, mi is tervezgetjük már a párommal az esküvőt.
Amúgy meg, ha egy kapcsolat tönkremegy, az tönkremegy anélkül is, hogy összeházasodtak volna. Nem értem, miért fognak mindent az esküvőre. Ha a pár már azelőtt is együtt élt, együtt osztották be a pénzüket, együtt mentek mindenhova, akkor az esküvő már csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!