Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Januárban voltunk 10 évesek.2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Januárban voltunk 10 évesek.2 gyerkőc. Hogy vegyem rá, hogy feleségül kérjen?

Figyelt kérdés
A lányom 4,5 éves, a fiam 8,5 hónapos. 3,5 éve költöztünk be az új házunkba, de előtte is, amíg suliba jártam, már nálunk aludt. De valamiért hallani sem akar esküvőről. Mindig azt mondja, hogy minek? utána meg azt, hogy olcsó polgári esküvője neki nem lesz. Jó kifogás, mert még van munka a házon és addig nem költhetünk el 2-300 ezer ft-ot esküvőre. Hát nem tudom....Soha nem fog elvenni? Járt így valaki?
2011. ápr. 29. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiam mondja ugyanezt a menyemnek, és nekem, hogy ő, ha megnősül, nagy esküvőt akar, náluk is két gyerek van. Nem tudom én sem rávenni, a két tanus esküvőre.
2011. ápr. 29. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mivel már szültél is "neki" 2 gyereket, azt hiszi, ez Neked is jó így...
2011. ápr. 29. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Fontos az esküvő?
2011. ápr. 29. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezzel elkéstél. Nem motiválja semmi, mert mindent megkap így is.
2011. ápr. 29. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem fontos az esküvő, egyeseknek csak egy darab papír, de szerintem akkor vagytok igazán egy pár, mikor Isten színe előtt mondjátok ki az Igent.

Szerintem beszélj vele, mond el, hogy te szeretnél az "övé" lenni. Legyen egy egyszerű, szűk családi "esküvő", ahol szinte csak ti vagytok, mondjuk ez a polgári esküvő, a másik részét pedig csak később tartjátok meg a nagyérdeműnek. nekem egy ismerősöm 2 esküvőt tartott. A fiú horvát volt, a lány magyar, eltérőek a hagyományok, így volt itthon egy illetve Horvátországban.

2011. ápr. 29. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem kellett volna addig szülnöd, amíg nem vett el. Így már valóban egy férfinek semmi motivációja nincs a házasságra, ha egyszer mindent megkap anélkül is, hogy hivatalosan a felesége lennél. Egy megoldás van leülsz vele és nyíltan megmondod ez neked mennyire fontos, és ultimátumot adsz...
2011. ápr. 29. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

nem sieti el. még elvehet 50 évesen is. akkor már legalább nagyon kicsi az esély, h elváltok :D

én sem szeretnék előbb esküvőt, előbb bizonyítsunk egymásnak. később meg már tényleg csak formaság :D

ha komolyan szeretted volna, akkor nem szülsz 2 gyereket, hanem előtte csináltok esküvőt. most már késő. gondolom anélkül is vele maradnál...

2011. ápr. 30. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Most lehet megint kapom a lepontozást érte, de

ha neked ennyire fontos az esküvő akkor miért MOST kezd el zavarni? Már javában egy boldog család vagytok és azon merengsz, hogy miért nem vesz el? Ezt nem értem. Ez nem logikus.

Mit jelent neked az esküvő?

- Egy álom megvalósulását?

- A hagyomány követését?

- Biztonságot a jövőre nézve? -> örök hűséget? ->összetartozást?

Bármely is az, csak azt tudom mondani, ha valamit csak a papír tart össze, akkor az a rendszer nem működő képes.

Ti már egy család vagytok. Akár honnan nézem. És ahogy lejött te valamit vársz attól a papírtól ami szerintem már rég megvan.

A párod meg irtózik a papírtól.

Szóval én most nem értem a motivációd. :( Sorry.

2011. ápr. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!