Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hozzámenjek feleségül?
Olvass utána h mi ott a szokás és mennyi joga van egy nőnek,nem tudom hogy ott hogy megy,de jobb ezeket tudni.Amúgy szerintem is vicc és ne foglalkozz vele.
Volt már aki irt ide hogy hozzáment külföldihez és mondjuk fokátol tokáig be kell öltözve lennie még a tengeren is,meg volt aki szült gyereket és haza akart jönni,de nem tudott mert olyan törvények vannak ott h a nőnek egy deka beleszolása nincs a dolgokba,ha neked ez megéri h beválogass egy olyan pasiba akinél bármi lehet hát tessék,szerintem nem szabad ilyenbe belefojni.
Szerinted 2 hétre lehet egy házasságot alapozni? Én a helyedben fel sem tenném a kérdést. Csak állampolgárságot akar. Gyanítom muzulmán lehet. A saját nőiket nem tisztelik egy hitetlent meg amúgy se. Neked nem lesz becsületed ahogy kimondod az igent. Ne légy hülye.
Interneten mindenki rendes. Én is úgy érzem hogy ez egy kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!