Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez jó lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik..

[link]

[link]

2013. jan. 18. 14:53
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

A hugom nagyon profin varr, és simán meg lehetne oldani, h ne legyen dekoltált.

Egyébként, pl nézd meg ezt az oldalt, amit az egyik válaszoló küldött. Megnézegettem a ruhákat, és vannak szépek, de itt ezen a linken, a legutolsónak végig dekoltált a ruha, és csak egy kis fűző tartja össze. Tuti minden pasi kukucskálna oda be.. :) Pedig ez hivatalosan is menyecske ruha.

[link]

2013. jan. 19. 00:00
 42/52 anonim ***** válasza:
59%

39-es válaszoló! Pont te mondtad, hogy a kérdező ruhája bazári és olcsó! Már megbocsáss, de amiket belinkeltél, főleg az a szürke egér feeling azzal az otromba, vastag fehér gumival a derekán valami borzalmas. A piros meg olyan, mintha valami kínai áruház polcáról leértékelve akasztottad volna. Csodálkozom, hogy a kérdező ruháját szóltad le.

Egyedül a kék színű ruha, ami szerintem elfogadható ezek közül.

Nem akarlak bántani, de pont az összes ruha (a kék kivételével)olcsó hatású, amiket belinkeltél.

2013. jan. 19. 00:10
 43/52 anonim ***** válasza:
51%
Ja és ha már a mély dekoltázsnál tartunk, akkor a kék ruha is kiesett a pikszisből.
2013. jan. 19. 00:13
 44/52 A kérdező kommentje:
Nem baj! Linkeljetek bátran! Én igenis kíváncsi vagyok, h kinek mi az "igazi" menyecske ruha!! :) Szívesen nézem az összes ruhát, és köszönöm az eddigieket!
2013. jan. 19. 00:17
 45/52 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nagyon szép...

én általad találtam meg az elképzelésemnek megfelelőt. igaz nincsen aktualitása, ennek ellenére nem hittem el, hogy nincsen hasonló sem ami kipattant a fejemből, de mégis

[link]

nekem a klasszikus menyecskeruha pöttyös, de nem az 5 cm átmérőjű pöttyös (olyat sokat találtam) hanem ez a típusú,fehér derékrész nélkül nekem még kedvemre valóbb lenne

2013. jan. 19. 10:18
 46/52 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sem tetszik, ne haragudj. Nagyon kínaiáruházas. bocsi. 20L
2013. jan. 19. 11:09
 47/52 anonim ***** válasza:

lehet megbotránkozni nekem ez tetszik

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 21. 22:45
 48/52 anonim ***** válasza:

ha tökéletes alakom lenne akkor ez [link]

47 es vagyok

2013. jan. 21. 22:49
 49/52 anonim ***** válasza:
108/69 csipke bolerós menyecske ruha: [link]
2013. jan. 22. 07:38
 50/52 anonim ***** válasza:
Látom a Kati Szalonos ruhák sok mindenkinek tetszenek. :)
2013. jan. 23. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!