Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)
A hugom nagyon profin varr, és simán meg lehetne oldani, h ne legyen dekoltált.
Egyébként, pl nézd meg ezt az oldalt, amit az egyik válaszoló küldött. Megnézegettem a ruhákat, és vannak szépek, de itt ezen a linken, a legutolsónak végig dekoltált a ruha, és csak egy kis fűző tartja össze. Tuti minden pasi kukucskálna oda be.. :) Pedig ez hivatalosan is menyecske ruha.
39-es válaszoló! Pont te mondtad, hogy a kérdező ruhája bazári és olcsó! Már megbocsáss, de amiket belinkeltél, főleg az a szürke egér feeling azzal az otromba, vastag fehér gumival a derekán valami borzalmas. A piros meg olyan, mintha valami kínai áruház polcáról leértékelve akasztottad volna. Csodálkozom, hogy a kérdező ruháját szóltad le.
Egyedül a kék színű ruha, ami szerintem elfogadható ezek közül.
Nem akarlak bántani, de pont az összes ruha (a kék kivételével)olcsó hatású, amiket belinkeltél.
Szerintem nagyon szép...
én általad találtam meg az elképzelésemnek megfelelőt. igaz nincsen aktualitása, ennek ellenére nem hittem el, hogy nincsen hasonló sem ami kipattant a fejemből, de mégis
nekem a klasszikus menyecskeruha pöttyös, de nem az 5 cm átmérőjű pöttyös (olyat sokat találtam) hanem ez a típusú,fehér derékrész nélkül nekem még kedvemre valóbb lenne
ha tökéletes alakom lenne akkor ez [link]
47 es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!