Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)
2013. jan. 18. 14:53
11/52 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kifejezetten bazári és olcsó hatása van nekem a fényes anyaggal, az ezüstös rátét...
mondjuk nekem alapjáraton nem tetszenek a szalonos menyecskeruhák, azt sem tudom, én miben leszek majd :).
12/52 anonim válasza:
szépnek szép a ruha,-de nekem nem ez a menyecske ruha
13/52 anonim válasza:
Már irtam,hogy csodaszép.
viszont ami eszembe jutott.
Ugyanilyen fényes anyagú ruhám van,csak közplila.
Képtelenség hordani nyáron,mert icipici izzadtságfolt is messziről látszik :(
Ezen gondolkodj el.
15/52 A kérdező kommentje:
Okés! :) köszönöm a válaszokat!!
2013. jan. 18. 15:34
16/52 anonim válasza:
Hát, mikor bejött kép, mintha valami szexhirdetésről nézne rám az a nő.
De ha neked ez tetszik, akkor bátran vedd fel, bár szerintem sokkal szebb menyecskeruhák is vannak, amik nem hagyományosak.
17/52 A kérdező kommentje:
Nekem nem a nő nézése tetszik, hanem a ruhája :)
2013. jan. 18. 16:27
18/52 anonim válasza:
látom valaki(ik) nagyon lepontozós hangulatban volt(ak)
20/52 A kérdező kommentje:
A lepontozgatás pedig az illetőt minősíti. :) Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik. Hisz nem neki kéne hordania, hanem nekem. A kérdést pont azért tettem fel, h megtudjam, kinek mi a véleménye a ruháról. Nem pedig azért, h ha valakinek nem egyezik a véleménye mással, akkor nevetségesen pontozgasson. Nekem minden válasz hasznos volt!
2013. jan. 18. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!