Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez jó lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik..

[link]

[link]

2013. jan. 18. 14:53
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem teljesen megfelel menyecskeruhának.Bár nekem a magyaros menyecskeruhák jönnek be,az enyém is olyan lesz márciusban,de attól még ha neked ez tetszik nyugodtan.
2013. jan. 18. 17:05
 22/52 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem el! Épp ilyen volt a menyecskeruhám! Pont ez! 2 éve volt az esküvőnk. Az ára is nagyon jó volt, 10.000-ből kijött. Szerintem nagyon szép. És nem a ruha ribancos, ahogy egy válaszoló írta, hanem ez a nő. A ruhaa képeken is nagyon jól mutatott.
2013. jan. 18. 17:06
 23/52 anonim ***** válasza:
45%

Van egy hasonló hálóingem. "Arra" a célra.

Valaki korábban írta, hogy bazári. Az.

Többen írták, hogy k*rvás, és készülj fel, hogy a vendégek hasonló százalékban fogják ugyanezt gondolni.

Inkább válassz olyat, ami kevésbé megosztó.

2013. jan. 18. 17:34
 24/52 anonim ***** válasza:
95%

Mivel piros, jó menyecskeruhának. De nekem is a hálóing jutott eszembe, csak nem írtam le, mert a kérdező még jobban megsértődik. Örülök, hogy ezt valaki megtette előttem. Attól, hogy a nő képét letakarod, a ruha még ku...ás marad.

Ha a lakodalomban lesznek idősebb, konzervatívabb vendégek is, nem hiszem, hogy díjaznák ezt a ruhát. Ugye egy menyecske nem olyan, mint amit ez a ruha tükröz.

2013. jan. 18. 17:39
 25/52 anonim ***** válasza:
74%
ha azt fogod felvenni akkor mindenki csorgatni fogja a nyálát . De gondolom neked már megvan az igazi ;)
2013. jan. 18. 19:09
 26/52 A kérdező kommentje:

:) basszus, én cseppet sem vagyok megsértve!!! Az esküvőnkön 30-35 ember lesz ott, közeli rokonok, és legjobb barátok. Csak olyanok, akiket szeretünk :) nem hiszem, h meg fognak botránkozni a ruhámon. Ha mégis, akkor ez van! Komolyan nem vagyok sértett, csak kikértem a véleményeteket!! Ízlések és pofonok, nekem ez jut erről az egészről az eszembe. Van, akinek ribis, van, akinek hálóinges, van, akinek olcsó hatású, és van, akinek gyönyörűszép, vagy tipikus menyecskeruha.

Szerintem, akármilyenben is lennék, tuti, h nem tetszenék mindenkinek benne. Nekem pl nagyon kevés magyaros tetszik, de egyik se annyira, h felvegyem :) A párom pedig kimondottan azt mondta, h magyarosat NE, mert ő utálja. Van, aki meg szexinek tartja a kis köténykés pirosat.

Ennyi, szóval, csak szerettem volna letisztázni, h nem sértődtem meg senki válaszán. Még a ribancoson se!! :)

Köszönök szépen minden egyes választ!!

2013. jan. 18. 19:20
 27/52 anonim ***** válasza:
51%

Ne foglalkozz a rosszindulatú, irigy válaszolókkal. Cseppet sem ribancos, és végképp nem hálóing.

Hálóing "ARRA" ?? Nahát, nem csodálom, hogy ilyen hálóinget használsz szex előtt, hisz annyira prűd vagy, hogy még leírni sem mered a szex szót. Én szex előtt nem egy ilyet vennék fel a pasimnak, ha meg akarnám őt bolondítani, hanem mondjuk ilyesmit:

[link]

Kérdező! Gyönyörű leszel ebben a ruhában. Ez kimondottan csinos lányoknak készült, szóval, ha szép vékony, és formás vagy (és gondolom az vagy, hisz ha jól látom, a ruha vékony lányokra készült a méretezést tekintve) akkor biztos szexi is leszel benne, ami szerintem cseppet sem gond egy fiatal nőnél. Attól, mert menyasszony/menyecske leszel, még nem kell úgy kinézni, mint egy vénkisasszony, mert "jajj, nehogy az idős rokonok megbotránkozzanak".

Szerintem a rosszindulatú válaszolók csak irigyek, mert ők nem néznek ki olyan jól, h megengedhessenek maguknak egy ilyen tökéletes ruhát! ;)

Sok boldogságot nektek!

2013. jan. 18. 19:37
 28/52 anonim ***** válasza:
65%

Igen, sajnos nekem is ez a véleményem. Olcsó hatású és borzasztó közönséges. Hálóingnek elmegy.

Sokkal igényesebb menyecskeruhák vannak.

2013. jan. 18. 20:36
 29/52 anonim ***** válasza:
79%
Ja és nem vagyok irigy, az alakom kb, olyan mint a hölgynek a képen. :)) Ennél sokkal-sokkal szebb ruhák vannak!
2013. jan. 18. 20:38
 30/52 anonim ***** válasza:
37%
Megfelelő ilyen alkalomra. Már csak azért is mert szinte ugyan ilyen volt nekem is. Csak más dísszel. :)
2013. jan. 18. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!