Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)
Idézem a kérdezőt:
"Ízlések és pofonok, nekem ez jut erről az egészről az eszembe. Van, akinek ribis, van, akinek hálóinges, van, akinek olcsó hatású, és van, akinek gyönyörűszép, vagy tipikus menyecskeruha.
Szerintem, akármilyenben is lennék, tuti, h nem tetszenék mindenkinek benne."
Akkor mi a bánatnak kérdezted, hogy jó-e ez a ruha menyecskeruhának, ha szerinted jó?
"Ez csak egy ruha.. nevetséges!"
Ezért sem értem, hogy minek ekkora cécó, hogy még Gyk-n is megvitatod.
Minden menyasszony megbolondul. Náluk már csak a kismamák veszélyesebbek.
De basszus, mi a franc baj van abba, ha kikérem néhány ismeretlen ember véleményét? Neked bajod, h feltettem ide ezt a kérdést, mert szóvá tetted, h ha szerintem jó, akkor mi a fenének teszem fel a kérdést.. Igen, nekem tetszik, de ettől miért ne érdekelhetne mások véleménye?
Egy baromi egyszerű kérdést felteszek, és ennyi. Kapok rá egy csomó választ, és ennyi. Lezárhatnánk?
Nekem március végén lesz az esküvőm,és ez lesz a menyecskeruhám.Teljesen más stílus,de nekem ez jön be. :)
Utolsó kép.
Kérdező azt írtad ez nem kivágott,szerintem nem jól nézed vagy ilyesmi,ennél mélyebb dekoltázs szerintem nincs.Nekem ezért nem tetszik egyébként.Jobb alakom van mint a nőcinek a képen,de akkor sem venném fel,de ahogy mondod ízlések és pofonok!:) Még amin megakadtam,aki leprűdezte a másikat,de nem is kommentálom inkább... Ja és még a hálóingesek csapatát erősíteném,na azokból felveszem az ilyet van is egy pár.
Egyébként ha varratni készülöd,akkor sokkal vastagabb vállpánttal,ami a dekoltázst is beszűkítené,már azt mondanám nagyon rendben van,úgy már egy csinos menya-ruha lenne szerény véleményem szerint.:)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!