Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó lenne menyecske ruhának? (kép)
2013. jan. 18. 14:53
1/52 anonim válasza:
Bár én hajnalig nem vettem le a fehér ruhámat,de ez tényleg gyönyörű ruha.
2/52 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a ruha jó lenne e neked menyecske ruhának, de azt tudom, hogy ez a szőke menyecske tutira jó lenne nekem.
3/52 A kérdező kommentje:
Nem voltam benne biztos, h pirosat szeretnék, de ez nagyon megtetszett. Nem szeretnék tízezreket költeni egy menyecske ruhára..
2013. jan. 18. 14:58
4/52 A kérdező kommentje:
:DD Okés, a kérdés nem is az, h jó lenne e nekem, hanem, hogy a ruha szép e..megfelelő e egy ilyen alkalomra. :)))
2013. jan. 18. 14:58
5/52 anonim válasza:
Úristen,hát ebbe én is beleszerettem:) Tökéletes választás!
6/52 anonim válasza:
Ennél menyecskésebbet nem is találhatnál,úgy jó ahogy van.
(én nem szeretem a magyar népviseletes ruhákat,az az igazi menyecske)
7/52 anonim válasza:
Elég rib@ncos. De ha neked ez a stílusod...
9/52 anonim válasza:
Szerintem túl szexi ez a ruha. Egyébként nagyon jó ruha.
10/52 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ribancos :) Én nem szeretnék hosszút. A menyasszonyi ruhám hosszú lesz, plusz még uszálya is van, de abban sem lesz abroncs, csak egy nagyon lenge, egyszerű, muszlin ruha. Nyáron lesz az esküvőnk, és ezért keresek olyan ruhákat, amik könnyű anyagból készültek. Egyébként ez nem mini, a térdem fölött érne egy picivel, és a mellem sem lenne ki belőle. :)
2013. jan. 18. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!