Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a cipőd? (menyasszonyi/menyecske)? Mennyire
volt kényelmes?
1/13 eilon válasza:
A legutóbb olyat láttam amit soha! :)
A menyaszonyi ruha alatt fehér torna cipő volt mert ez volt neki kényelmes... :))) De én szeretem a magas sarkút :)
Ami kényelmes szerintem...!
2012. aug. 29. 15:10
[link]
ilyenem volt körülbelül
Egyébként is magassarkúkat hordok,igy én jól birtam,előtte nap 6 órán át volt rajtam (fotózás),aznap pedig déltől hajnal 3ig
előtte pár héttel azért felvettem párszor hogy betörjön
2012. aug. 29. 15:13
magasszárú fehér tornacipő :) Nagyon kényelmes és praktikus, nameg vagány, a férjem szerint :D
2012. aug. 29. 15:26
Én balerinacipőben voltam, nagyon kényelmes volt. Menyecskeruhám nem volt :)
2012. aug. 29. 15:53
nekem a szertartáson ez lesz:
[link]
aztán a menyasszonyi ruhához a lagziba ilyen:
[link]
a menyecskéhez ilyen:
[link]
vagy ilyen:
[link]
(balerina)
2012. aug. 29. 17:00
magassarkú kék cipő lesz...és veszek egy szép szandit...kéket...vmi csillivillit, szalagosat-masnisat...:)
24L
2012. aug. 29. 17:01
A menyasszonyi ruhához fehér balerinám volt, a menyecskéhez egy bordó balerina (magasság - "probléma" miatt. Aztán ez úgy alakult, hogy a fehérbe a sok tánctól kb úgy bedagadt a lábam, hogy a bordó fel sem jött a lábamra, szóval kicsit érdekes volt, de volt érdekes, :) Összességében a fehér nagyon kényelmes volt. :)
2012. aug. 29. 17:12
jav.: de nem volt érdekes*** igazából senki sem figyelte, hogy mi van a lábamon.
2012. aug. 29. 17:13
Nekem tűsarkúm volt, törtfehér és csipkés. Előtte néha-néha felvettem, de irtó kényelmetlen volt (viszont gyönyörű). Féltem is, hogy majd mi lesz velem, de aznap valamikor este 11 körül fájdult meg benne először a lábam. Én nem tudom, hogy a boldogságtól-e vagy mitől, de én egy percig nem éreztem, hogy fájna a lábam, pedig sohasem szerettem a magassarkúkat. Úgyhogy a lagziban átvettem egy fehér balerina cipőre, ami rajtam maradt a menyecskeruhához is (fehér pöttyös volt a menyecskeruhám, így ment passzolt hozzá), de aztán feltörte a sarkam, így hajnal kettőtől mezítláb voltam.
2012. aug. 29. 19:57
[link]
Ez volt a cipőm a fotózáson és a menyecske ruhához is. A szertartás alatt egy sima fehér körömcipő volt rajtam. Viszonylag hamar lekerült, mert nem bírom a magassarkút. Ja és 2 héttel az esküvő után is véraláfutásos a körmöm a lábamon. Hát ennyire volt kényelmes :D De imádtam!
2012. aug. 30. 07:50
Kapcsolódó kérdések: