Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kaphatnek ilyen manyasszonyi vagy menyecske ruhat?
A falon ki volt függesztve egy ártáblázat én azon úgy láttam 40 és 103 ezer között van a kölcsönzési díj,de ha új kollekciós ruha tetszik meg,és még senkin nem volt előtte,akkor az plusz pénz.Azt hiszem azok 135 ezer.
Nekem azt mondták a kellékek benne foglaltatnak az árban,de mikor a fátylakat próbáltam én azon láttam külön árat.De nem kérdeztem rá.Amit én néztem az egy hosszabb fátyol volt és 11 ezer.Az egyik hölgy aki segített nekem,kérdezte,hogy elviszem e most a fátylat,mert nem biztos,hogy mikor jövök vissza a ruháért,akkor lesz még az.Nekem ebből úgy jött le,hogy azt meg kell venni.
A menyecske ruha a legtöbb helyen jár a menyasszonyihoz,hát itt nem.Külön kell érte fizetni.Elvileg 30 ezer,de ha onnan van a ruhád akkor engednek az árából,az enyém így 20 ezer.40 ezret kellett otthagynom foglalóban a menyasszonyi ruhára és 10 ezret a menyecske ruhára.
Én is messziről(Pécsrő) mentem.Elvileg a foglalás után még 2x kell visszamenni,egyszer igazításra,utána meg a ruha elvitelekor.De ha messziről megy valaki,akkor megoldják úgy,hogy leveszik a méreteidet,rád igazítják azonnal és viheted.Hogy ne kelljen 2x autózni.Szóval nem a legolcsóbb szalon,de szerintem megéri,ha megtalálod a különleges ruhát,amiben ki akarod mondani a boldogító igent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!