Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted elvárás egy mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted elvárás egy mai leendő feleséggel szemben, hogy tudjon főzni? Vagy feleségül vennéd úgy is életed párját, hogy még csak próbálkozik, tanulgat a konyhában?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 09:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Ugyan, anyu anno 30 évvel ezelőtt mikor összejöttek apuval nem tudott, apu tanította meg az alapokra is.

Csak azért nem szűnik meg a szerelem ami addig szépen dúlt mert az randik, mozi, ágy, kirándulások után betévedtek véletlenül a konyhába is ahol eme szörnyű titok kiderült. :)

Ma már szerintünk jobban is főz mint apu mert tovább vitte a dolgot.

Most meghasonlottam egyébként. Megkérdeztem párom. Szerinte alap!

Szerintem meg már 7 éve járunk abból az első 4ben tuti nem tudtam. Eszerint mi lehettem...? Megjegyzem kb 10kg hízott szóval éhen eddig se halt.

2013. jan. 8. 13:25
 32/38 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a hülye kérdést.Miért,ha nem tud főzni,de szereted,akkor el se veszed?Nem olyan nehéz megtanulni főzni.Én sem tudok,pedig nő vagyok és nem is érdekel az egész addig,amég saját háztartásom nem lesz.Muhaha.
2013. jan. 8. 14:37
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az alap elvárás többek között az őszinteség.

A főzés elsajátítható, a gerincesség nem.

2013. jan. 8. 15:15
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mondom, hogy tudok főzni, de 5 éve főzök otthon, inkább azt mondom, hogy nem esek pánikba, ha főtt kaját kell csinálni. A legnagyobb gondom, hogy fantáziátlan vagyok, ha mutatnak egy receptet, szívesen megcsinálom, de magamtól újat nem nagyon találok ki. És sosem tudom, mit csináljak. A férjem is tud főzni, de 80%-ban én főzök, de neki nem lenne gond, bár megmondom őszintén, ha már 2szer egymás után mondjuk hideg kaját kéne vinnie, nem érezném jól magam.
2013. jan. 8. 15:35
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a párom 18 volt, amikor összeköltöztünk, nem tudott főzni. Azután szépen megtanult, lépésről lépésre, és pár év múlva már nagyon jól főzött. Egyébként én is tudok, és vannak akják, amiket meg én szoktam készíteni...

Ahogy az előbb is írta már valaki, nem olyan dolgok az akadályok, amit meg lehet tanulni, vagy el lehet érni. Az alapvető jellembéli dolgok legyenek adottak, mint az őszinteség, a másik tisztelete, ne legyen önző, egoista, zsarnok, ilyesmi. Ja, és ne legyen tele elvárásokkal a másik ember fele, azon gondolkodjon először, mit szeretne nyújtani a kapcsolatban, ne azon, hogy mit szeretne kapni. Persze mindkét félre igazak ezek.

2013. jan. 9. 02:32
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudjon,ha b*xni tud,akkor a főzni is tudjon.
2013. jan. 12. 16:06
 37/38 anonim ***** válasza:
50%

LOL, utolsó! :)

anyám hapsija pont ezt mondta a menyére: baxni tud, főzni nem :DDDD

már 1000 éve együtt van a hapsi fiával a csajszi, de sztem még mindig nem megy neki :)

2013. jan. 12. 17:57
 38/38 anonim ***** válasza:
75%
Akkor én meg azt mondom, hogy inkább a szex menjen, mint a főzés. Azt hiszem, jobb ha a pasi máshol eszik, minthogy máshol....
2013. jan. 12. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!