Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerinted elvárás egy mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted elvárás egy mai leendő feleséggel szemben, hogy tudjon főzni? Vagy feleségül vennéd úgy is életed párját, hogy még csak próbálkozik, tanulgat a konyhában?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 09:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%
Régebben sem volt elvárás. Annó, úgy vettem feleségül, hogy nem ismerte a köménymagöt, egész borsot, stb. Egy darab szalonnát nem tudott megsütni. Dehát, nem szakácsnőt kerestem.:))
2013. jan. 8. 10:03
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tudok ugyan, és valószínűleg nem lesz belőlem óriási konyhatündér, de próbálkozni próbálkozom, és úgy nem költöznék össze senkivel, hogy utána ő főzzön, vagy rendeljünk. De szerencsére párom sem begyöpösödött, és már mondja is, hogy hogy fogunk együtt főzni, meg hogy nem háztartáűsi robotnak vett el, hanem azért, mert olyannak szeret, amilyen vagyok. Kicsit megnyugodtam, mert féltem, hogy ilyen téren lesznek elvárásai, de hála a jó égnek nem.
2013. jan. 8. 10:04
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ferjehez menetem nem tudtam fozni. Probalkoztam, es amikor lattam mennyi finom kaja van a vilagon megtanultam. Eloszor csak internetrol aztan par fozo tanfolyamra is elmentem. Ma mar szinte a hobbim, szeretek ujat, finomat fozni. Ez mar a ferjemen is meglatszik.
2013. jan. 8. 10:04
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apukám tanította meg anyut főzni.elváltak már,de beszélgettem apu élettársával,a nő egész nap dolgozik,apu is dolgozik nyílván,de mondta a nő,h lecsóval,stb. várja haza a apám szinte mindennap.
2013. jan. 8. 10:07
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre kérdést nem illik, de:

Leendő férjeknél vizsgálják, hogy

- tud-e füvet nyírni?

- lehajtja-e a vécédeszkát maga után?

- képes más csatornát is nézni sporton kívül?

- elvan-e egy hétig is akár sör nélkül?

- meg tudja-e szerelni a csapot?

- ki tudja-e tisztítani a lefolyót, ha eldugul?

- bírja-e a dereka a szekrénycipelést?

- eszik-e főzeléket, vagy csak húst?

stb.

2013. jan. 8. 10:10
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez akkora butaság, h valaki tud vagy nem tud főzni.

aki olvasni tud, az főzni is. nekem eszembe jut valami kaja, megnézem a neten a receptet, és elkészítem. a titok inkább abban áll, h jól be tudd lőni az ízeket, érezd, h milyen fűszer, egyéb dolog kell bele, h igazán kiadós, teljes értékű kaja legyen.

a párom kedvenc kajáit azelőtt sztem még képen sem láttam. kérte, h főzzek csilis babot, brassóit. oké, no problem, internet elő, recepteket böngészni, aztán csak lesz belőle valami ehető :) azóta áldja a nevemet, mert ilyen kajákat még étteremben nem evett. :)

sztem nem a főzéssel, hanem a lustasággal van baja sok mai lánynak. ha odaállna, elolvasná, felszeletelné, beledobná a fazékba, már el is készülne a kaja, ezen kívül nem kell hozzá semmilyen extra tehetség.

2013. jan. 8. 10:11
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként azt mondom nem elvárás. Volt olyan barátnőm, aki istenien főzött, volt aki kis túlzással azt sem tudta merre a konyha. Nem ezen múlt a kapcsolat, utóbbival 5 évet voltam együtt, nem amiatt szakítottunk mert nem tudott főzni.

A feleségem tud, sőt szeret, de csak egy héten 2-3szor van kedve hozzá, így ennyit főz, vagyis főzünk, mert berángatott a konyhába, mondván ott lehet a legjobbakat beszélgetni. Igaza van.

2013. jan. 8. 10:12
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

16

Valamennyire igazad van, de az ízek eltalálása azért fontos, abban a "tudás" Van aki évek rutinjával sem kapja el a fonalat. Édesanyám például van 1-2 dolog amit meg tud csinálni, a többit csak nyomjuk le a torkunkon. Erre mondta neki édesapám, hogy ne állj annyi időt a konyhába szívem. Felfogta, hogy miért mondja :) De azért néha még megpróbál beújítani, kísérletezik rajtunk. Egyébként meg rendelnek ebédet.

2013. jan. 8. 10:19
 19/38 anonim ***** válasza:
43%

Hihetetlen, hogy a nők mennyire átestek a ló túloldalára. A férfi és női szerepek teljesen elmosódtak a kapcsolatokban manapság ez pedig csak rosszabb lesz. Nem véletlen, hogy a legtöbb családban a gyerek a szülő fejére nő, normális apa-anya családmodell hiányában ugyan mit is vár a társadalom?

A nő, csak azért, mert nő elvárja, hogy a férfinak semmilyen elvárása ne legyen a nő felé. Méghogy csak a nő mosson, főzzön, takarítson... hát ez felháborító.

A házasság nem arra való, hogy a nő ott tanuljon meg nőnek, a férfi pedig férfinak lenni.

Félre értés ne essék én is nő vagyok, szóval ez nem egy újabb hímsoviniszta kijelentés. A nő igenis tudjon főzni, ne azért, mert férje van, hanem azért, mert előbb-utóbb, ha férje van akkor gyereke is lesz és a gyereknek lehetőség szerint ne valamicskéket üssön össze, hanem normális ÉTELT!

2013. jan. 8. 10:24
 20/38 anonim ***** válasza:
93%

Nem elvárás, csak itt a gyakorin nyomatják ezerrel.

Én speciel tudok, de nem szeretek. Mivel az előző barátom olyan volt, aki tényleg elvárta, hogy minden nap főzzek, és sikeresen megutáltatta velem.

Most a párom azt mondja, hogy neki társ kell, nem kiszolgáló személyzet. Kb. ugyanannyiszor főz ő is, mint én. Szerintem a 21. században - ha mindkét fél ugyanúgy dolgozik - így a normális

2013. jan. 8. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!