Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a székszoknya a lagzinál? Mennyire "elvárás" manapság, hogy legyen?
hat en atbeszelnem a parommal!!
az a mi napunk lenne,es ha nekem jobban tetszene szekszoknyaval ,akkor nem erdekelne az osszeg!
en voltam olyan lagziban ahol nem volt,es eleg gyaszosan nezett ki minden!!!!
Én meg olyan lagziban voltam, ahol székek se voltak!
Sörpadokon ültünk, mindenki jól érezte magát, nem a magamutogatásról szólt az egész, és ez jó hatással volt a többi vendégre is!
:)
Ez csak egy újabb rongyrázás. Egy normális étteremben,még ha nem is első osztályú,egy formák a székek.
Nem ettől függ,hogy a vendégek jól érzik-e magukat! Ha pedig néhány sznob megszól,akkor ne törődj velük.
Ha ramaty állapotban vannak, akkor ne sajnáld a pénzt a takarásra! Egy esküvő több százezer forint, sokszor millió körüli, ne azon a 30 ezren múljon.
Inkább ott elvárás, ahol fehér abrosz van az asztalokon, ott jól mutat, ha a székeken is fehér huzat van, de én pl. legutóbb olyan esküvőn voltam, ahol bordó vagy vörös volt a terítő, a székeken nem volt semmi, de nem is volt feltűnő, nem is hiányzott, egyrészt, mert kicsit zsúfolt volt a "kajálórész", a tánctér azonban szép nagy, másrészt meg a székek is szépek voltak önmagukban.
Meg eleve az asztalok elrendezése sem kívánta meg, "fésűs" elrendezés volt, szerintem ez inkább akkor mutat jól, ha kerek asztalok vannak.
A főasztalon persze fehér terítő volt.
Szerintem alapból nem kellene, hogy elvárás legyen abban az esetben, ha a székek vállalható állapotban vannak.
Nálunk pl. úgy volt megoldva, hogy csak a mi székünkön volt, a többin nem, mert szépek voltak a székek amúgy.
A miénken is azért volt csak, mert az étteremben volt a szertartás is, kijött az anyakönyvvezető.. és így könnyebb volt az átrendezés.
Szóval szerintem nem létfontosságú. De a "nem mai csirkék" nem tudom mit jelent pontosan. Ha nem a legfrissebb divat.. kit érdekel? de ha tényleg rossz állapotban vannak, akkor én nem sajnálnék rá 30ezret, hogy normálisan nézzenek ki.
Meg attól is függ, mennyire vannak lestrapált állapotban.
Mert ha itt-ott repedt, netán le vált belőle egy-egy darabka, akkor a fa éles rostjai el is szakíthatják a ruhát. Én már jártam így, igaz, nem lagziban.
Köszönöm a válaszokat!
A székek egységesek, és ilyenek: (felülről a harmadik, 0-1 lemezelt szék, csak párnázott az étteremben):
Többet megnéztünk, nem voltak megrepedezve, széttörve, szóval ilyen baj nincs velük. Hát egyelőre még gondolkodunk a dolgon.
Nükünk 2 hónapja volt esküvőnk, nem volt székszoknya, 100 főnél ez minimum 40000 Ft plusz lett volna, és így is jól éreztük magunkat, nem hiányolta senki.
Szép, szép, de felesleges, ráadásul, ráülsz és csúszkálsz rajta egész éjszaka.
Sok Boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!