Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fontos a székszoknya a lagziná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a székszoknya a lagzinál? Mennyire "elvárás" manapság, hogy legyen?

Figyelt kérdés
Sikerült egy viszonylag olcsó, de nagyon jó éttermet lefoglalnunk a lagzira. Teremdíszítés is van, mivel egész évben tartanak ott lagzikat, így arra nem kell költenünk. Az egyetlen bökkenő, hogy a székek, hát nem mai csirkék. Eredetileg nem terveztük, hogy legyenek székszoknyák, mert én egyszer voltam ilyen fogadáson, és bár szép látványt nyújt, állandóan elcsúszkáltak, az ember akaratlanul is félt tőle, hogy leeszi, így én meg lettem volna nélküle, és a legolcsóbb ajánlat amit kaptamm is kb. 30000 ft-ra jönne ki, és ennek a pénznek azért lenne jobb helye is. Viszont azt sem akarom, hogy a vendégek megszóljanak, hogy még arra sem voltunk képesek, hogy székszoknyát béreljünk.
2012. jan. 6. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Székszoknya" ??

Akkor már "asztalgatya" is legyen !

2012. jan. 6. 17:58
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
2012. jan. 6. 17:59
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

váá, de giccsesek, amiket az utolsó linkelt. inkább a rozoga székek, mint ezek förmedvények.

szerintem felesleges erre kiadni, a kutya sem fogja nézni, hogy nézd már, nincs székszoknya, de proli!!! kényelmetlen, ráadásul ha leeszi a vendég(ami esküvőn mindenképpen megtörténik, ha más nem, a gyerekek) jöhet a mea culpa a részéről. én tök cikinek érezném, mert ha nem tisztítható a folt ki kell fizetni. macera. plusz lecsúszkál, lerángatják a gyerekek.

olyan felesleges hidd el, ez nem annyira szokás, senki sem fog megenni azért, ha nincs székszoknya vagy egyéb pénzlehúzó marhaság.

2012. jan. 6. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt székszoknyánk, mert bérelt székeink voltak, és nem illettek a terem hangulatához, színvilágához. Így egységes összhatást értünk el vele.

A fa támlájú-ülőkéjű székekre - főleg ha nem a legjobb állapotúak - én inkább tennék huzatot, nehogy beleakadjon egy szálka valamelyik vendég ruhájába, harisnyájába. Ha jó állapotú rajtuk a lakk, akkor ez nyilván nem téma, akkor csak azt kell mérlegelni, beleillik-e a kinézetük az elképzelt dekorációba.

Az utolsó linken a szoknyák tényleg borzalmasak, látszik, hogy maga a huzat is tiszta műszál, azon én sem ücsörögnék szívesen, az biztos. És szörnyen is néznek ki ráadásul...

2012. jan. 6. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen típusú ember vagy.

Ha az anyagi dolgok számítanak, akkor csináltass székszoknyát.

Viszont ha az emberi értékek, akkor hagyd a fenébe.

Példának említem a mi esküvőnk és egy rokonomét.

A miénk egy szerény díszítésű étteremben volt, CD-ről szólt a zene, vacsoráztunk, táncoltunk, hazamentünk.

Rokonoméknál volt székszoknya ( :DDD ), volt vőfély, élő zenekar, éjféli menyecsketánc, vonatozás, "játékos" feladatok, minden, amit el tudsz képzelni.

Mégis azok, akik mindkettőnk esküvőjén ott voltak azt mondták, hogy a miénken sokkal jobban érezték magukat, mert meghitt volt, míg a másik erőltetett, mű volt.

Mi is így éreztük a férjemmel.

Tehát ha csak amiatt gondolkozol a dolgon, mert félsz, mit szólnak a vendégek, akkor nagy ívben sz*rd le.

Mellesleg a rosszindulatú embereket kár meghívni...

Sok boldogságot!

Élvezd ki minden percét a napnak, mert nagyon hamar elmegy.

2012. jan. 6. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálunk nem lesz, mert karfásak a székek és egyébként is nagyon szépek.

Amúgy én ahogy visszagondolok azokra az esküvőkre ahol jelen voltam, nem is emlékszem, hogy volt-e székzoknya. Szóval szerintem felesleges.

2012. jan. 7. 15:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki,nálunk sem lesz(pedig amúgy tetszik)mert egy étterem teraszán lesz ami modern hangulatú,így úgy döntöttünk,hogy "rendezői székek" legyenek,ez hozzánk is illik és a helyhez is.Nagyon tetszik ez is így :-)

Szerintem ha nem rondák a székek,egységesek és a színük is passzol a dekorhoz,akkor nem szükséges.

2012. jan. 8. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekunk sem volt szekszoknya, szep , mutatos, de nem kotelezo.
2012. jan. 16. 23:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most voltam lagziban, gyönyörű volt a székszoknya, földig érő abrosz, de csúszkált és az anyaga miatt úgy éreztem az amúgy is nyári melegben, hogy begyulladok... Nálunk nem lesz semmiképp. írta itt valaki, hogy egyébként is drága egy esküvő, ne sajnálj ennyi pluszt, hát erről nekem az a véleményem, hogy valahol nemet kell mondani, mert mindig ez van, hogy csak egy icipicivel több, csak még ezt és a végén összeszaladnak a költségek!

Tapasztalatom szerint manapság a párok rengeteg pénzt dobnak ki a dekorra, ami bár szép mikor belépsz a terembe, de ezen kívül senki nem fog emlékezni rá, a drága pénzen vett ültetőkártyák, textil szalvéták feleslegesen a földön végzik, a sok élő virág ki lesz dobva, a párra személyesen felcímkézett pálinka senkit sem érdekel, csak az, hogy mi van az üvegben stb. Ezek nagyon nagy pénzek és tényleg semmit sem számítanak a hangulat szempontjából és ha X összeget elköltötök, akkor inkább ezen spóroljátok ki, mint a zenén és/vagy vőfélyen.

Nem rég voltam egy lagzin, minden volt, mi szem-szájnak ingere, de olyan béna volt a zenész, meg a vőfély, hogy semmi hangulat nem volt, még az egyébként mulatós vendégek hangulata is a béka feneke alatt volt. Másnap voltam a helyszínen, a drága pénzen csináltatott kártyák, dekor, köszönő ajándék dobozokból is elég sok stb. a pincérek rakodása után megtaposva hevertek a földön, senki nem emlékszik az tortán lévő extra nászpár és tüzijáték milyenségére, de arra mindenki, hogy milyen egy lapos "buli" volt és hogy a vőfélyt meg a zenészt össze kellett volna kötni és együtt megindítani a Dunának.. :(

2012. júl. 22. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!