Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik 20 éves koruk körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 20 éves koruk körül házasodnak vagy szülnek, ők mégis miből élnek?

Figyelt kérdés

Szívesen összeházasodnánk már is is barátommal, diploma után egy gyereket is bevállalnánk de nekünk nincs miből. Nincs olyan családunk akire támaszkodhatnánk akár segítségnyújtás, akár anyagi szinten.

20 évesen pedig még egyelőre tanulunk, munkát csak héba-hóba tudunk vállalni mert nem büfé szakra járunk, tanulnunk is kell.

Akárhogy is számolunk mire megteremtődnek azok a feltételek amik kellenek egy házassághoz (fizető munka, lakás) jó esetben 24-25 évesek leszünk.

Akkor mások mégis hogyan csinálják mindezt 19-20 évesen?

2012. okt. 12. 09:00
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
57%
az én ismerőseim közül csak a ronda vagy buta fészekrakó lányok szültek ilyen korán, hiszen meg kell valamivel fogni a hapsikát. nem kell a gyerekcsinálást elkapkodni. nagyon könnyű ezt a szöveget nyomni, hogy suli mellett dolgozni kell, de nappali mellett bármilyen komoly egyetemen ez nem így megy. a nevenincs álfőiskolák meg ókájé "diplomák" mellett lehet, hogy lehet, de rendes suli mellett nem.
2012. okt. 12. 10:58
 32/49 anonim ***** válasza:
64%
Hihetetlen, hogy ilyeneket gondolnak! Attól, hogy idősebb a párom, nem érdekkapcsolatban élünk. Plusz mindennap dolgozom diákmunkában, tehát én is keresek pénzt az életünkhöz, így nem tart el engem. Nem nyomorgunk az albérletünkben, mert ki tudjuk fizetni minden hónapban. Sőt gyereket sem érdekből szeretnénk és nem a szüleink fogják eltartani... Igen, ilyen is létezik. 21/L
2012. okt. 12. 10:58
 33/49 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is létezik olyan, hogy a férfi jólval idősebb és valóben SZERELMESEK EGYMÁSBA! :) Nem kell előítéletesnek lenni. Erre szoktam azt mondani, hogy sokan magukból indulnak ki vagy csak irigyek.
2012. okt. 12. 11:12
 34/49 anonim ***** válasza:
67%
Csak röhögni tudok, hogy a 30-ast lepontozták. Csak leírt egy szituációt, amiben szerinte nem felelőtlenség vállalni. Aki nem akar diplomázni, minek várjon annyi idős koráig, mint akik diploma után akarnak gyereket vállalni?
2012. okt. 12. 11:44
 35/49 anonim ***** válasza:
64%

19 évesen ismerkedtem meg a barátommal, o 26 éves volt. lassan a 7. évhez kozeledunk. 20 éves voltam, amikor kolcsont vettunk fel kozosen és a saját házunkba koltoztunk. Mind a ketten dolgoztunk/dolgozunk. Nem keresunk sokat, átlagosan. Nemsokára 2 éves lesz a lányunk (2 éve osszeházasodtunk). Szulés után fél évvel vissza mentem dolgozni, mert nem volt más választásunk. Segíteni ugy nincs ki (persze aprobb dolgokat aknak a szulok: zoldség, kompot stb), így mindent magunknak kell eloteremteni. Van kertunk, sokmindent kitermelunk magunknak egész télre. Van idoszak, amikor nagyon sz@r a helyzet, kevés pénz van. De soha sem éheztunk, mindenunk ki van fizetve, soha sem voltunk elmaradva. Csak néha meg kell huzni a gatyamadzagot.

26 N

2012. okt. 12. 11:50
 36/49 anonim ***** válasza:
31%
Ne törődj a lepontozásokkal, csak a sok irigy 30-as 40-es egyedülálló kis picsuka pontoz, akikre a kutya nem néz, vagy semmijük nincs, kell ilyen is hogy mi tudjuk értékelni, hogy nem a fenéktörlésre való diplomától élünk jól ;) legalább ez a kis öröm legyen meg bennük, hogy háhá lepontoztalak, lehet öngyilkosok lennének ha nem tehetnék ;)
2012. okt. 12. 12:02
 37/49 anonim ***** válasza:
39%

hmm

esküvő a miénk :

1. ruha: páromnak volt öltönye én feladtam egy hirdetést egy cserebere oldalon és a végén ajándékba kaptam egy komplett ruhát amit teljesen jó volt rám :-)

2. szertartás : ingyenes max akkor fizetsz ha pluszt kérsz : zene fényképész stb..

3. buli: otthon tartottuk,

étel: mindenki hozott valami sütit én előző nap lesütöttem húsokat hidegtálra tettem szeletelve, pár féle saláta rizs sült krumpli aznap délelőtt elkészítve svédasztalosan kitettem mindent a konyha-étkezőbe

ital: sörös a társaság szal azt vettem plusz bor és pezsi és sok üdcsi a gyerekeken

4. fényképezés az egyik vendég volt aki fotózott plusz képek rólunk

5. 35fő volt összesen kb 20 000.- került mindennek együtt

6. gyűrű: ezüst mániás vagyok készítettem 11 000.- volt a kettő

7. csokor : 3szál fehér rózsa 3500.-

a húgom 19 évesen szült anyummal laktak amíg kellet vettek egy telket (egyedül ez volt amik kaptak vagyis örökölte a párja a pénzt) és építkeztek hitel nélkül - kb akkor költöztek be mikor az alsó szint állt és volt fűtés és víz benne --kb 4 évbe telt most lett kész teljesen a ház -- 15év telt el a telek vásárlás óra a húgomnak most 3 gyereke van gyet+csp+4órás állás + a párja fizuja közben meglett a tesóm diplomája addigra már 2 gyereke volt -- soha nem kaptak senkitől sem pénzt mert egyik családban sem volt miből adni nekik mindent a saját kezükkel építettek csak akkor fogadtak szakmunkást ha tényleg kellet

szal így pl

ha arra vársz h saját lakásod legyen és mellette munka és pénz akkor soha nem lesz gyereked se esküvőd és még lehet h a pasid is otthagy .....

vagy mire összejön a lakás és a munka addigra a pasi nem akar gyereket

2012. okt. 12. 12:30
 38/49 anonim ***** válasza:
68%

Már ne is haragudjatok,de ezt kikérem magamnak.22 éves vagyok,16 éves korom óta dolgozok.Érettségiztem,3 szakmát is letettem.piszok nehéz volt.Pár év mulva jön a fősuli. A párommal már jóideje együtt vagyunk,ő 25 éves,van egy baromi jó szakmája,amiben dolgozik. Havonta rendszeresen félretettünk pénzt,így a napokban vesszük át a saját házunk kulcsait.Nem kell palotára gondolni,de hitel nélkül megoldottuk.Saját autónk is van,öreg szegény,de elvisz ahova kell,és azon sincs hitel.Januárra várjuk az első babánkat,mindenünk megvan. Nem élünk király módjára,de megoldunk mindent,és össze van húzva a gatyamadzag.. de elértük hogy ez meglegyen. Sok munka és fáradtság van benne,de a miénk... ÉS A KUTYA SE SEGÍTETT!!!!!

És a legkevésbé se érdekkapcsolat a miénk..

Nem jártunk el bulizni minden hétvégén,és nem vettünk minden felesleges dolgot meg.. csak azt,amire szükségünk volt. A számláink és az albérletünk mindig időben ki voltak fizetve.

Jah és mellesleg,nem milliókat keresünk...

2012. okt. 12. 13:03
 39/49 anonim ***** válasza:
28%
Hát szerintem vagy család vagy egyetem mert egyetem helyett inkább szakmát kelet volna tanulnod vagy a párodnak főleg és dolgozni és lenne pénz vagy család vagy karrier én a család mellet vagyok! mert egy szakma kitanulása 1-2 év
2012. okt. 12. 14:04
 40/49 anonim ***** válasza:
44%
21 éves vagyok, párom 23, egyetemisták (ő orvosi, én védőnő, illetve szeretném majd levelezőn elkezdeni a szülésznőit, ha ennek a diplomája megvan). Külön háztartásban élünk a szülőktől (mindkettőnknek van örökölt lakása, de most éppen egy nagyon jó árú albérletben, mert így vagyunk jobb helyen). Ösztöndíjból, és szülői támogatásból tartjuk fenn magunkat (ő besegít a kórházban/magánrendelőben a szüleinek, így végül is ha úgy vesszük, munkabér, nekem pedig szerencsére édesapám tud elég magas rokontartást adni az ösztöndíj mellett). Rengeteget spórolunk, úgyhogy elég szép megtakarításunk van. Májusra tervezzük az esküvőt, nagyon szűk körben, de menyasszonyi ruhával, kültéri szertartással stb, illetve külföldi nászutat szeretnénk, ezekre mind van pénz abból, amit összegyűjtöttünk az évek alatt (és még bőven marad is). Sőt, lehet, hogy hamarosan jön a baba (ami előrébb tolná az esküvőt), pénzügyileg semmi akadálya. A szülőkkel is meg van beszélve, hogyha esetleg jönne, nem fogják megvonni az eddigi segítséget (amiért iszonyúan hálásak vagyunk). Ha a szülőket nem éri hátrány ezáltal, szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, hogy az ösztöndíj/alkalmi munka mellett tőlük is jön pénz. Ha mindenki a tökéletes körülményekre várna, csak 35-40 körül házasodnának/szülnének az emberek (vagy úgy sem). Akik megtehetik, miért ne lépjék meg ezeket fiatalon?
2012. okt. 12. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!