Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fontos a vallás, a párok miért házasodnak össze templomban?
Én értem a kérdést, de az első két válaszon könnyesre röhögtem magam... :D
Nem tudom, szerintem képmutatásból, vagy családi nyomásra, ilyesmi.
:D Tyű, aztamindenit... No mindegy, térjünk a tárgyra:
Valószínűleg szebbnek tartják, kellemesebb a szemnek, újfajta élmény azoknak, akik csak véletlen jártak templomban. Nem is beszélve arról, hogy a filmekben már csak így megy ez: Juanita bevonul a fehér habcsókban a templomba, ahol már Fernando várja őt az oltárnál, szinte belénk ültették, hogy ennek ez a módja. Szerintem szó nincs itt álszentségről, képmutatásról. Egyszerűen ezzel akarják álomesküvő-szerűbbé tenni az esküvőt. Olyan ez, mint a köves eljegyzési gyűrű. Ezt is a filmekből vettük át.
Nekem mindenesetre a polgári jobban tetszik. Azt tapasztaltam, hogy összeszedettebb, közelebb áll a mai élethez, én nem tartanám templomban, nem érezném szükségét. Egy házasságkötő terem is lehet olyan szép, és különleges élmény.
A templom díszlet szép lenni.
Hogy értsd.
#9 - templombaN
Nem beleházasodnak, hanem benne :)
Jaj, mer' hááát az oooolyan szép!
Sokszor a templom csak egy kellék, díszlet a majomparédéhoz. Mert ha a párnak nem fontos a vallás, sőt, az esküvő előtt keresztelkedett meg, csak ezért, akkor az csak majomparádé. Párom unokatesója sose látott templomot belülről, a Bibliából egy történetet se ismer, nem hisz Istenben, de az esküvő előtt kiverte a dilit, h neki kell a templomi esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!