Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem fontos a vallás, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem fontos a vallás, a párok miért házasodnak össze templomban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 19:49
1 2 3
 1/23 zokniszörny ***** válasza:
82%

Én értem a kérdést, de az első két válaszon könnyesre röhögtem magam... :D

Nem tudom, szerintem képmutatásból, vagy családi nyomásra, ilyesmi.

2012. jún. 15. 19:53
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
A társadalom,erkölcsök stb.Egyébként a vallás inkább átalakult,mintsem eltűnt. Mindinkább intim dologgá vált,hogy ki miben hisz,de az istenhit nem tűnt el.
2012. jún. 15. 19:55
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Mert így olyan, mint a filmekben, hogy a szép templomban van a csodálatos esküvőjük.
2012. jún. 15. 19:59
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert a szülők úgy akarják,mert ez a hagyomány,mert a szülők úgy akarják,mert a romantikus amerikai filmekben úgy van...
2012. jún. 15. 20:01
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

:D Tyű, aztamindenit... No mindegy, térjünk a tárgyra:

Valószínűleg szebbnek tartják, kellemesebb a szemnek, újfajta élmény azoknak, akik csak véletlen jártak templomban. Nem is beszélve arról, hogy a filmekben már csak így megy ez: Juanita bevonul a fehér habcsókban a templomba, ahol már Fernando várja őt az oltárnál, szinte belénk ültették, hogy ennek ez a módja. Szerintem szó nincs itt álszentségről, képmutatásról. Egyszerűen ezzel akarják álomesküvő-szerűbbé tenni az esküvőt. Olyan ez, mint a köves eljegyzési gyűrű. Ezt is a filmekből vettük át.

Nekem mindenesetre a polgári jobban tetszik. Azt tapasztaltam, hogy összeszedettebb, közelebb áll a mai élethez, én nem tartanám templomban, nem érezném szükségét. Egy házasságkötő terem is lehet olyan szép, és különleges élmény.

2012. jún. 15. 20:03
 6/23 anonim ***** válasza:
60%

A templom díszlet szép lenni.

Hogy értsd.

2012. jún. 15. 20:07
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

#9 - templombaN

Nem beleházasodnak, hanem benne :)

2012. jún. 15. 20:07
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
Én nem ismerek ilyet.A nem vallásos,ateista ismerőseim közül senki sem templomban házasodott,ahogy a szüleim sem,és én sem így szeretném.Pont azért,amit már írtak előttem.Képmutatás lenne.Ha nem hiszek istenben,miért a színe előtt fogadnék örök hűséget?!
2012. jún. 15. 20:09
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Mert azt látják a filmekben.
2012. jún. 15. 22:06
 10/23 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, mer' hááát az oooolyan szép!

Sokszor a templom csak egy kellék, díszlet a majomparédéhoz. Mert ha a párnak nem fontos a vallás, sőt, az esküvő előtt keresztelkedett meg, csak ezért, akkor az csak majomparádé. Párom unokatesója sose látott templomot belülről, a Bibliából egy történetet se ismer, nem hisz Istenben, de az esküvő előtt kiverte a dilit, h neki kell a templomi esküvő.

2012. jún. 15. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!