Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fontos a vallás, a párok miért házasodnak össze templomban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 19:49
21/23 anonim válasza:
Én a negyedik voltam, engem is kimoderáltak pedig nem parodizáltam, hanem leírtam hogy kell érteni. :) No de sebaj!
22/23 anonim válasza:
Szerintem ez már inkább hagyomány. A kislányok is úgy nőnek fel, hogy fényes nagy templomi esküvőt képzelnek el a fehér ruhában, hatalmas násznéppel.. Azt gondolom, hogy nem minden esetben van köze a valláshoz.
23/23 anonim válasza:
De mi volt az első két válasz....??? Szerintem is képmutatásból és elég baj, hogy a papok meg meg is csinálnak mindent. Ja, meg biztos sok családban van olyan rokon, aki miatt "nem lehet,hogy templomban nem..." Váááá, de rossz lehet! Nekünk nem erőszakoskodott senki, még szerencse. És pont a képmutató hülyeség miatt nekünk eszünkbe se jutott. Amúgy se bírom a nagy felhajtást, magam körül főleg nem, szóval minimálra volt fogva maga az esküvő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!