Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Számotokra fontos az esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra fontos az esküvő? Nekem nincs családom. Csak apukám él, vele pedig nincs jó kapcsolatom. Ha hozzá is mennék valakihez, nem vágyom nagy felhajtásra. Nem tudnék kit meghívni a lakodalomba se. Mit gondoltok erről? 28/n

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy neked nincs családod, a leendő férjednek még lehetnek rokonai, szülei.
2012. máj. 24. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem fontos. Nem vagyok híve a nagy felhajtásnak. Ha 2 ember szereti egymást, akkor sem kell feltétlen az esküvő. Anélkül is lehet gyerek, közös ház. Én csak negatív példákat láttam magam körül, mindenki elvált körülöttem, a szüleim együtt vannak, de néha én sem értem minek. És nekem ez nem kell. Nem akarom, hogy ha egyszer eljutok odáig, hogy nem működik a kapcsolatom, akkor azért ne tudjak azon nyomban lelépni, mert összeköt egy papír. Ha gyerek van, akkor is egyszerűbb. Persze mindenkinek más a véleménye, és el kell fogadni. Van aki esküvő párti, van aki nem. Ha lenne is esküvőm, akkor csak polgári. Sajnos manapság csak az házasodik meg igazi lakodalomban, akinek van miből. Sok ilyen lagziba voltam, rengeteg pénz, 300-400 vendég, hatalmas buli, élőzenekar, sztárvendég(Bangó Margit:)), és még a klotyóban is plazma tv volt. Nem vicc. Ez 3 éve volt. Azóta elváltak. Persze vannak kivételek, nem is kevesen, úgyhogy nem általánosítok. Én veled értek egyet.
2012. máj. 24. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert kedveled a nagy felhajtást, polgári esküvő 2 tanúval simán lehetne.
2012. máj. 24. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*nem kedveled a felhajtást
2012. máj. 24. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Esküvő mellé nem kell lakodalom. :)
2012. máj. 24. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem fontos az esküvő.

15 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, és 2 hét múlva fogunk összeházasodni egy pénteki napon, a legszűkebb család előtt.

2012. máj. 24. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nem fontos az esküvő, akkor miért házasodsz meg mégis? Nem a lakodalomra vagy a nagy felhajtásra gondoltál, hogy nem fontos?
2012. máj. 24. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlati oka van annak, hogy összeházasodunk.

Minden, de tényleg minden a párom nevén van. Ház, autó, pénz, közüzemi dolgok ..... Ő sokat van külföldön, háborús övezet közelében. Már nem egyszer volt rá példa, hogy nem tudtam piti dolgokat intézni mert nem vagyunk házasok, illetve ha vele bármi történne mit csinálok??

Csak és kizárólag ezért házasodunk össze, és azért most, mert most van itthon 2 hónapot, így be tudtunk jelentkezni a hivatalba. A lagzi és a külsőségek pedig semmit nem jelentenek számunkra.

2012. máj. 24. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, fontos volt. Nekem "volt családom", de nem hivtam meg őket, mert nem vagyok velük még köszönőviszonyban sem. A párom családja és barátai voltak ott. Nekünk sem volt nagy felhajtás, csak egy kis vacsora. Igazi kis sátras lagzink volt:)
2012. máj. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!