Miert hazasodnak sokan ossze, ha megis 1-2 ev utan elvalnak?
egy ilyen kérdés már volt. csak a keresöbe kellett volna beírnod.
senki akar ugy megházasodni hogy tudja hogy ennek ugy is 1-2 év múlva vége. mindenkiben benne van az a remény hogy ök majd együtt öregednek meg
Azért házasodnak,mert
a környezetük elvárja tőlük
a barátnőnek nincs még férje,és lekörözheti
mert más is megházasodik
anyagi előnyökért
jól érzik magukat együtt az ágyban,és azt hiszik,hogy ez elég egy tartós házassághoz
jön a baba,és legyen neki apja is
Azt,hogy szeretik egymást azért nem írom,mert ők nem válnak el 1-2 év múlva.
Elválni meg azért válnak,mert a fenti okok miatt nem működik a házasság.
A szerelem nem elég. Akik elválnak, azok abban a hitben élnek, hogy a szerelem majd mindent legyőz..
nah perszee..
Koszonom a valaszokat!
Ha meg van valakinek hozzaszolni valoja akkor irhat meg, szivesen fogadom :))
Én az esküvőm után 2hónapig depis voltam. Azt hittem, hogy az igen kimondása után teljesen más lesz minden. Aztán jött a csalódás, hogy ugyanazok a szürke hétköznapok vannak, mint eddig. Úgy éreztem magam, mint aki meg van kötözve, aki nem tud mozdulni, bepánikoltam, azt hittem megfulladok. Kalitkába zárva éreztem amagam, ahonnan nem tudok kiszabadulni. Azt hiszem túl gyorsan jött minden és nem voltam felnőve a dologhoz. Szerencsére sikerült magamban túljutnom a dolgokon és nagyon örülök, hogy feleség vagyok. Imádom a férjem és ha nincs velem rettenetesen hiányzik.
Csak azért írtam le, mert szerintem nem vagyok egyedül ezzel a problémával, és ezt nem tudja mki megfelelően kezelni. A másik fél részéről sok türelem kell ilyenkor, hiszen én rohadt hisztis és agresszív voltam, mindenen vitáztam, állandóan felkaptam a vizet, ingerült voltam. Ez már eleve egy olyan probléma lehet, ahol sokan beadják a kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!