Mennyire jellemző, hogy kisgyermekes apák azt adják be a behálozandó nőnek, hogy ők valójában már nem élnek otthon szexuális életet (nyitott házasságban élnek, majd elválnak stb. )?
Befolyásolhatja e az intim együttlétek számát,hogy ha van otthon egy-több kisgyerek és néha a fontossági sorrend áttolódik más irányba.
Mennyire jogos ha a férj a babával otthonlévő felesége mellé keres egy szeretőt akivel kimenekülnek a mindennapos taposómalomból?
Sajnos nagyon jellemző ez a szitu,szinte már közhelyes. Ha ilyet hallanék egy pasitól, akkor felröhögnék hangosan, és otthagynám. A környezetemben is vannak ilyen szélhámosok, és nagyon sajnálom azokat is, akiket megpróbálnak behálózni, és akik otthon várnak rájuk.
Ez szemét dolog. A család néha nehézségekkel jár, aki ezt nem tudja vállalni, az ne vállaljon családot!
igen, igen, az összes nős pasi nyitott házasságban él aki félre akar dugni.
jogosnak meg egyáltalán nem jogos, hogy jut egyáltalán ilyen az eszedbe???
Ne is mondd! A volt férjem is így csajozott, pedig akkor két gyermekünk volt már.
Tiszta szégyen, ha egy felelősségteljes apa nem képes uralkodni magán, és megalázza azzal a feleségét, hogy csak azért, mert néha a nő fáradt, ő keres mást.
Mondjuk én sosem voltam fáradt hozzá, megkapta, ha akarta, mégis kellett más...
A mostani páromnak meg eszébe se jutna ilyesmi!
Tipikus sablon szövegek: eltávolodtunk egymástól a feleségemmel; nem törődik velem, csak a gyerekkel; nem hajlandó velem szexelni.
Az esetek 95 %-ban meg az van, hogy új husira vágyik és talál olyan naív csajt, aki beveszi ezt a szöveget.
A legjobb az amikor beadja, hogy nem szexelnek a feleségével, egy idő után meg kiderül, hogy mégiscsak terhes otthon az asszony.
a beetető szöveg tipikus, ehhez még gyerek sem kell. aztán meg otthon mindent megkap: szexet, kaját, mindent.
hazugság az egész.
Az meg aki azt írja, hogy az összes anyuka elhanyagolja magát és megérdemli: te hány éves vagy??? szerintem 15-nél nem több. Remélem átéled majd, amit most mondtál, és megtanulod, hogy az azért nem úgy van. Az én környezetemben nincs elhanyagolt anyuka. Ha meg néha elhanyagolt (nem havonta, csak 4 havonta jut fodrászhoz), azt ki lehet bírni ffi fejjel, bőven. csak tisztesség és szeretet kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!