Mennyire jellemző rátok aki a babátokkal otthon vagytok a féktelen evészet és teljes önkontrollvesztés?
Semennyire. Mármint a féktelen evészet. Örülök, ha napi egyszer le tudok ülni enni.
A teljes önkontroll-vesztés alatt mit értesz? Ez már pszichiátriai tünet egyébként.
Én szoktam néha idegességemben, vagy jutalomként is enni, ha már nagyon nem bírok a fiammal, de igyekszem helyette inkább mentolos cukrot, vagy gyümölcsöt enni.
Mondjuk 1 hónapja szültem és szoptatok, szóval akár el is lehet ezt nézni valamennyire.
8 hós a kisfiam!Vért izzadtam a legelején,hogy legyen tejem,hogy tudjam szoptatni!Ezért rengeteget ittam aminek az lett a következménye,hogy kitágult a gyomrom és szinte állandóan éhes voltam!De ezt szószerint így értsd,hogy szinte mindíg ettem,mindíg azt éreztem,hogy még éhes vagyok!Ördögi kör volt mert utánna meg már szokásból is ettem tehát ez volt a féktelen evészet!Meg persze igaz az is,hogy az ember egy kicsit belekényelmesedik az itthon létbe az anyaságba!Annyi volt az össz mozgásom,hogy elmentünk a babámmal sétálni!
Kb 1 hónapja teljesen elapadt a tejem!Most jutottam arra a szintre,hogy valamit kezdenem kell magammal mert lassan a férjem nem fog kívánni(már mikor belenéztem a tükörbe saját magamtól rosszul voltam hát akkor még Ő...bár Ő mindíg azt mondja,hogy így is szeret és a lényeg,hogy 7,5 hónapos koráig kapott tejcsit a fiunk és nagyon büszke rám,hogy ennyi szenvedés árán is kitartottam)
Úgyhogy kőkeményen elkezdtem edzeni!Hála az égnek a babám nagyon jó alvó,úgyhogy a délutáni alvása alatt tudok edzeni szinte minden nap!Taposógép,haspad,szobabicikli!Bár nemtudom,hogy hány kg-ot híztam mert nem mertem mérlegre állni de onnan fogom tudni,hogy most már visszanyertem a régi alakom,hogy újra rám jönnek a régi ruháim!Már most érzem,hogy lement pár kg-ó meg,hogy sokkal fittebb vagyok így már most van motiváció és nem is vagyok állandóan éhes!
És te kedves kérdező??Miért kértezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!