Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy kisgyermekes apák azt adják be a behálozandó nőnek, hogy ők valójában már nem élnek otthon szexuális életet (nyitott házasságban élnek, majd elválnak stb. )?

Figyelt kérdés

Befolyásolhatja e az intim együttlétek számát,hogy ha van otthon egy-több kisgyerek és néha a fontossági sorrend áttolódik más irányba.

Mennyire jogos ha a férj a babával otthonlévő felesége mellé keres egy szeretőt akivel kimenekülnek a mindennapos taposómalomból?

2011. febr. 1. 10:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Most őszintén, mekkora eséllyel pályázna Rád (vagy bárki másra) az a nős ember, aki így akarna megkapni: Nézd, szivi, engem otthon vár a nagyon csinos feleségem a két gyerekkel, ő életem szerelme, napi kétszer szexelünk, mos rám, főz rám, imád engem, én pedig úgy szeretnélek megdönteni Téged! :)
2011. febr. 1. 11:12
 12/20 anonim ***** válasza:
11:12 megírta a tutit :)
2011. febr. 1. 11:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem mindig jellemző de lehet vmikor a dologban igazsság! sajnos elég sok kapcsolat szexuális téren megromlik gyerekszülés után ugye anya fáradt , esténként örül ha ágyba kerül főleg az első pár hónapba apuka akarná a dolgot de ugy nincsemnn akkor ezzekből ugye szoktak jönni a veszekedések konfliktusok .És ugye nyilvánvaló ahol ssok a veszekedés konfliktus még inkább elhidegülnek egymástól a párok.
2011. febr. 1. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tipikus. Én 19 évesen futottam bele egy ilyen tetűbe. 19 évesen még nem volt pasim, mert későn érő típus voltam, nem érdekelt a pasizás. Pedig forogtak utánam rendesen, lett volna választék. Ennek ellenére félénk, csöndes, visszahúzódó lány voltam, aki ha bókoltak neki elpirult, és azt se tudta hova nézzen. Megtalált ez a pasi, aki előadta, hogy milyen nyomorúságos élete van a sárkány felesége mellett. Azt mondta már csak a válás kimondására várnak, de semmi közük egymáshoz. Én meg persze bevettem. (mai fejjel már úgy rúgnám tökön, hogy a torkán akadjanak a golyói) Hónapokig udvarolt, nem ugrottam rögtön az ágyába. Aztán telt múlt az idő, na lám, még mindig nem vált el! És egyszer csak kiderült jön a következő baba. De nincs ám otthon szex!!! Ja, persze!

Aláírom, hogy én voltam a hülye, de mentségemre szóljon naiv, szűz kislány voltam, aki nem égette még meg magát. Haragudtam magamra, de ma már rá haragszom, hiszen ő tudatosan rángatott bele a nyomorult életébe. Pedig tudta, hogy nekem ő az első, tudta, hogy nem az a típus vagyok, aki egyik ágyból a másikba ugrik.

Szerencsére megtaláltam a boldogságot a férjem mellett, aki egy igazi kincs. Van két gyönyörű gyermekünk, és érdekes módon az Ő fejében meg sem fordult, hogy pl. a terhesség alatt más után nézzen.

Abszolút nem jogos más után nézni, se a férfi, se a nő részéről. Tény, hogy befolyásolja az együttlétek számát, mikor kisgyermek érkezik a családba, de egy normális férfi ilyenkor nem más után néz, hanem besegít otthon, hogy a feleségének is legyen magára egy kis ideje. Így ő sem hullaként zuhan este az ágyba.

2011. febr. 1. 11:42
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Ja ja ! Ezt a dumát én is bekajáltam 21 évesen! Azóta megbántam, és minden hantázós férjet olyan messzire küldök, amennyire csak lehet. Engem anyukám világosított fel, hogy ez egy képtelenség!
2011. febr. 1. 12:02
 16/20 A kérdező kommentje:

Hogy Ti mennyit írtatok :-D!

Bizony-bizony sajnos elég gyakori,hogy ilyen és efféle kábításokkal próbálkoznak egyesek,persze szerintem egyezményes a dolog,mert mindeketten tudják,hogy a való igazság mi és úgy mennek bele,hogy semmi komolyat nem akarnak,de azért megadják a módját és úgy tesz a nő mint aki elhiszi hogy szerencsétlen férfi aki különben mintaapa és sokat segít ,mégsem kapja meg a számára megjáró figyelmet,kényeztetést!

2011. febr. 1. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
No, ebben nagyot tévedsz, alig van nő, aki így megy bele. A többség valóban elhiszi, hogy ő a nagy ő, kitartóan vár, hogy szegény "párja" szabaduljon már a rabigából. Lassan szokott csak felszállni az a bizonyos lila köd. :)
2011. febr. 1. 12:15
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Folyt. Ha a nő is így menne bele, akkor nem lenne szükség a vetítésre, mindketten nyílt lapokkal játszanának.
2011. febr. 1. 12:18
 19/20 A kérdező kommentje:

A szerelem vakká tesz és hiszékennyé.

Vannak esetek amikor a két fél letisztázza ,hogy meddig mehetnek el és érdekes módon a nyitott házasságban élő férfi amint lebukik,azonnal lelép...és semmire nem emlékszik.

2011. febr. 1. 12:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert az a házasság csak részéről nyitott. De az is csak titokban. A nyitott házasságban élők akár meg is beszélik egymással a kalandjaikat, de itt az etetős (és gerinctelen) nős apukákról beszélünk. :)
2011. febr. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!