A férfi javára 8-10 év év. Miért csak az ilyen párok házasodnak?
Elég sok lány ismerősöm ment mostanában férjhez, vagy szült gyereket. Ők kb 20-23 évesek, a párjaik 1 kivételével minden esetben 30-35 évesek, de pl az egyik párnál 42 éves a pasi. Miért van így? Miért ők házasodnak csak?
(A környezetemben így látom, tudom vannak kivételek, de még a tv-ben is ezt látom pl Rippelék stb)
Az idősebb pasinak nagyobb valószínűséggel van stabil anyagi háttere és munkahelye, könnyebben el tud tartani egy nőt.
A férfi meg örül, hogy egy fiatal nő a felesége.
Így mindkét fél jól jár.
szerintem ezért:
a férfi szempontjából:
már van vmilye, amit fel tud mutatni, de ehhez kell egy partner akit ezzel le lehet nyűgözni. Akit még le lehet venni a lábáról, udvarlással, tudással, anyagiakkal, stb. Aki még tud hinni a férfiban, stb. Egy magamfajta tapasztalt 35-össel már mire menne? nekem is megvan már ami neki, nem tud hülyére venni, kicsit agyalósabb vagyok, stb
a kiscsaj szempontjából: a már felnőtt Hercegnő nemzedék. Épp kiesik a diploma osztóról, kapát-kaszát még nem fogott, nincs semmije, de nem is kell hogy legyen, mert a szülők vagy a férj majd alátol mindent készen. De lehet hogy apakomplexusos, tetszik neki a jóval idősebbek közeledése... lényeg hogy biztonságot kap, komolyságot, anyagi jólétet, figyelmet, hiszen szerinte mindenki arra született hogy őt szolgálja... Majd 5-10 év múlva már kikívánkozik az aranykalickából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!