A 30 és 40 éves közötti férfiak miért nem házasodnak, vagy legalább lenne barátnőjük?
Mot indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk.
2011 van, ébredj már fel!
Én 30 éves vagyok.Nem vagyok nős,mert nem tartom fontosnak a dolgot.Külföldön dolgozom,de nem látástól vakulásig.A szabadidőmben a hobbimnak élek..Van élettársam aki 8 évvel idősebb nálam.Ha ő akarná hogy elvegyem feleségül elvenném,de ő sem ragaszkodik hozzá.Így el vagyunk tökéletesen..
30/F
a kérdés hatalmas általánosítás.
a 30 és 40 év körüli férfiak egy része már rég megházasodott / kapcsolatban él.
a többiek meg, gondolom, különböző okok miatt nem: a karrierjükre koncentrálnak, vérbeli facérok és nem akarak többet alkalmi flörtöknél, elköteleznék magukat, de épp nem találtak olyat, aki nekik kell
Nehéz párt találni. 30 évesen már nem járok bulizni, a munkám során sem nagyon találkozok olyan nőkkel, akik szóba jöhetnének. 30 évesen már nem úgy állok a kapcsolatokhoz, mint 20 évesen, hogy lesz ami lesz, belevágok, hanem eleve olyan nővel kezdek, akivel nagy az esély a sikeres kapcsolatra. Szeretnék családot, mennél hamarabb, ez a legfontosabb dolog számomra, azért dolgozok sokat, hogy megfelelő egzisztenciával vághassak bele a családalapításba.
Azt tapasztalom, hogy a nők is nagyon megszűrik a jelentkezőket, a legtöbb huszonéves nő hallani sem akar a 30 éves férfiakról. A 30 egy vízválasztó. Ettől a kortól lesz igazán férfi a férfi, ereje teljében van, kiforrott a személyisége és állítólag ekkor a legvonzóbb a nők számára. Mégsem kell. A harmincas már túl öreg a húszas éveikben járó nők számára és túl fiatal még a harmincon túliaknak. Aki harmincas férfi és lekéste a házasságot, vagy a stabil kapcsolatot a húszas évei végén, többnyire hoppon marad. Egy ideig... Addig is, marad a munka.
Ja és kedves többi felhasználó, csak egy jó tanács, ne próbáljátok kitalálni mások indítékait, hacsak nem rendelkeztek átlag feletti empatikus képességekkel, vagy nem detektív a foglalkozásotok, mert meg kell mondanom, találgattok, de k.rva sz.rul!
Ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki egyedül van, Ti pedig csak vaktában lövöldöztök.
Előző
A 30 és 40 közöttieknek kellene válaszolni az ilyen kérdésekre, nem a "szerintem" gyerekeknek.
"Mot (most akar lenni?) indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk. "
Ezt meg honnan vetted?! A tv nevű agymosó készülékből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!