Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ma 6-kor lesz az esküvőm, és 39,4 a lázam. Megőrülök!
Tanácsot ugyan már késő adni, de bizonyítandó, hogy nem csak te vagy ilyen szerencsétlen:
szept 1-én volt az esküvőnk, és előtte való este egy komoly gyomorrontást kaptunk (én, a férjem, a tanuk és a fotós), ami szombat délre jött ki mindenkin. A többieknek "csak" hasmenése volt, de nekem lázam is volt, hánytam is. Kaptam 3 injekciót, amitől lett egy jó nagy csomó a seggemen, és totál kiütött, 4kor úgy kellett felkelteni, mert 5kor kezdődött a kikérő. Bár szerencsére utána már nem hánytam, de nem ettem semmit egész éjjel és hulla fáradt voltam... Következő nap mondtuk el a többieknek, mindenki meglepődött, mert észre se vették.
Remélem azért minden rendben megy/ment!
Majd számolj be nekünk - részletesen- az esküvőről, vacsoráról, mindenről!!
Sokan szoritottunk Neked...:))
Ráérsz, ha felgyógyultál is, megvárjuk :))
Csak ne felejtsd el !!!!
Minden jót NEKTEK!!!
Jobbulást. Én így ballagtam annak idején a gimiből, mint amilyen állapotban te vagy most. Kemény dolog!
Ugyan már késő, de ha tegnap írtad volna ezt ki, akkor azt kérdezem volna, hogy tedd a szívedre a kezed: biztos akarod te azt a frigyet? Ne az eszeddel válaszolj, ne az elvárt válaszokat mondogasd, hanem a lelked legmélyének válaszát. Nyílván "nem" a válasz - ezért is tiltakozik a tested ezerrel.
Remélem jobban vagy! Hogy sikerült az eskövő?
27/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!