Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Ma 6-kor lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma 6-kor lesz az esküvőm, és 39,4 a lázam. Megőrülök!

Figyelt kérdés
Már a fényképezést is lefújtuk,egyszerűen nincs erőm felkelni.Reggel voltam ügyleten,kaptam Sumamedet,van bennem egy csomó lázcsillapító,C-vitamin.A hajam nincs kész,sminkem sehol,hol megfagyok,hol szakad rólam a víz. Hogy élem túl a lagzit???
2012. szept. 29. 14:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
91%

Tanácsot ugyan már késő adni, de bizonyítandó, hogy nem csak te vagy ilyen szerencsétlen:

szept 1-én volt az esküvőnk, és előtte való este egy komoly gyomorrontást kaptunk (én, a férjem, a tanuk és a fotós), ami szombat délre jött ki mindenkin. A többieknek "csak" hasmenése volt, de nekem lázam is volt, hánytam is. Kaptam 3 injekciót, amitől lett egy jó nagy csomó a seggemen, és totál kiütött, 4kor úgy kellett felkelteni, mert 5kor kezdődött a kikérő. Bár szerencsére utána már nem hánytam, de nem ettem semmit egész éjjel és hulla fáradt voltam... Következő nap mondtuk el a többieknek, mindenki meglepődött, mert észre se vették.

Remélem azért minden rendben megy/ment!

2012. szept. 29. 17:52
 32/51 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Remélem jobban vagy,legalábbis már az esküvőn tul vagy. Maga az esküvő nem sok időben inkább az utána lévő ceremónia.. 140 emberes esküvő!GRatulálok!:) Biztos szép nagy bulit tartottatok volna:( Nekem a szalagavatómon (10 osztály ballagása és szalagavatása= 5és 11 között volt ilyen lázam. Az se volt egy leányálom.. Ráadásul ugy izgultam..
2012. szept. 29. 18:25
 33/51 anonim ***** válasza:
78%

Majd számolj be nekünk - részletesen- az esküvőről, vacsoráról, mindenről!!

Sokan szoritottunk Neked...:))

Ráérsz, ha felgyógyultál is, megvárjuk :))

Csak ne felejtsd el !!!!

Minden jót NEKTEK!!!

2012. szept. 29. 18:40
 34/51 anonim ***** válasza:
37%

Jobbulást. Én így ballagtam annak idején a gimiből, mint amilyen állapotban te vagy most. Kemény dolog!

Ugyan már késő, de ha tegnap írtad volna ezt ki, akkor azt kérdezem volna, hogy tedd a szívedre a kezed: biztos akarod te azt a frigyet? Ne az eszeddel válaszolj, ne az elvárt válaszokat mondogasd, hanem a lelked legmélyének válaszát. Nyílván "nem" a válasz - ezért is tiltakozik a tested ezerrel.

2012. szept. 29. 18:51
 35/51 anonim ***** válasza:
78%
Jobbulást! Remélem sikerült az esküvő, és már jobban vagy! :]
2012. szept. 29. 19:45
 36/51 anonim válasza:
78%
Jobbulást, remélem sikerült rendbe szedni magad! Sok boldogságot nektek!
2012. szept. 29. 20:06
 37/51 anonim ***** válasza:
78%
Szegénykém! Remélem jól sikerül az esküvőd és nem valami 'isteni sugallat', hogy ne tartsátok meg! Jobbulást kívánok és sok boldogságot!
2012. szept. 29. 20:08
 38/51 anonim válasza:
78%
jesszusom szegény :// milyen volt? sok boldogságot azért :))
2012. szept. 29. 20:11
 39/51 anonim ***** válasza:
78%

Remélem jobban vagy! Hogy sikerült az eskövő?

27/l

2012. szept. 29. 20:29
 40/51 anonim ***** válasza:
78%
Szia, sikerült? Jobban vagy?
2012. szept. 29. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!