Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Ma 6-kor lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma 6-kor lesz az esküvőm, és 39,4 a lázam. Megőrülök!

Figyelt kérdés
Már a fényképezést is lefújtuk,egyszerűen nincs erőm felkelni.Reggel voltam ügyleten,kaptam Sumamedet,van bennem egy csomó lázcsillapító,C-vitamin.A hajam nincs kész,sminkem sehol,hol megfagyok,hol szakad rólam a víz. Hogy élem túl a lagzit???
2012. szept. 29. 14:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
88%
Hűtőfürdő, algopirin, sok folyadék. Orvosként mondom ezt.
2012. szept. 29. 15:59
 22/51 A kérdező kommentje:
Aludtam egy kicsit,szakad rólam a víz. Indulok tusolni.Remélem bírni fogom,szurkoljatok.
2012. szept. 29. 16:14
 23/51 anonim ***** válasza:
79%

1001 otthoni gyógyír című könyvből:

Készítsünk egy csésze cickafarkteát. A gyógynövény kitágítja a pórusainkat, és serkenti a verejtékezést, ami felgyorsítja a láz lefolyását. Áztassunk 1 evőkanálnyi gyógynövényt egy csésze forró vízben 10 percig. Hagyjuk lehűlni, és szűrjük le. Igyunk egy-két csészével, amíg izzadni nem kezdünk.

A bodzavirág szintén elősegíti az izzadást, ráadásul, ha a lázat influenza vagy megfázás okozza, a betegségek más tünetei, például a túlzott nyáktermelődés ellen is hatékony. Tegyünk a gyógynövényből 2 teáskanállal egy csészényi forrásban lévő vízbe, hagyjuk 15 percig ázni, majd szűrjük le. Igyunk naponta 3 csészével, amíg a láz el nem múlik.

Igyunk forró gyömbérteát, amely szintén serkenti az izzadást. Elkészítéséhez tegyünk fél teáskanál őrölt gyömbérgyökeret egy csészényi forrásban lévő vízbe. Leszűrve fogyasszuk.

Szórjunk cayenne-i borsot az ételünkre, vagy fogyasszunk hozzá erős paprikát. Mindkettőnek a csípősségét adó kapszaicin a legfontosabb összetevője, amely fokozza a verejték kiválasztását, és felgyorsítja a vérkeringést.

Próbáljuk ki a vizes zoknis kezelést, az egyik legnépszerűbb gyógymódot. Lefekvés előtt melegítsük fel a lábfejünket forró vízben, azután áztassunk vékony pamutzoknit hideg vízbe, csavarjuk ki és vegyük fel.

Igyál naponta 8-12 pohár folyadékot!

Sok boldogságot, gyógyulj meg! :)

2012. szept. 29. 16:18
 24/51 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon szurkolok neked, hogy a körülményekhez képest minden rendben legyen!
2012. szept. 29. 16:22
 25/51 anonim válasza:
83%
Juj szegényke tanácsot nem tudok adni de kitartás!! És sok boldogságot kívánok!!az már biztos tényleg emlékezetes napra sikeredett az esküvőd remélem jobban vagy szorítok érted!:)
2012. szept. 29. 16:26
 26/51 anonim ***** válasza:
80%

Szurkolunk !!!!

Neked sok boldogságot, a Férjednek meg gratulálunk!!!

2012. szept. 29. 16:31
 27/51 anonim ***** válasza:
76%
köcsög betegség már én is itthon döglődök 3 napja, pedig nem öltöztem lazán ... amint bejött a hideg pulcsi hosszú nadrág azt még is úgy megfáztam.. hideg tus 1 lázcsillapító és csak a szertartáson vegyél részt aztán menny haza ....
2012. szept. 29. 16:40
 28/51 anonim ***** válasza:
83%
Hűtőfürdő,lázcsillapító jó sok folyadék.Drukkolok!Sok boldogságot!
2012. szept. 29. 16:43
 29/51 anonim ***** válasza:
65%
jobbulást:)
2012. szept. 29. 16:53
 30/51 anonim válasza:
40%
NEM szabad elmenni! (Majd meglátod, később, hogy igazam volt!)
2012. szept. 29. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!