Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak? Ma 6-kor lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma 6-kor lesz az esküvőm, és 39,4 a lázam. Megőrülök!

Figyelt kérdés
Már a fényképezést is lefújtuk,egyszerűen nincs erőm felkelni.Reggel voltam ügyleten,kaptam Sumamedet,van bennem egy csomó lázcsillapító,C-vitamin.A hajam nincs kész,sminkem sehol,hol megfagyok,hol szakad rólam a víz. Hogy élem túl a lagzit???
2012. szept. 29. 14:53
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
76%
Fél holtan fel ne kelj... Át lehet tenni az esküvőt más időpontra is, de az egészséged ne tedd kockára.
2012. szept. 29. 14:54
 2/51 A kérdező kommentje:

Viccelsz??? 140 vendég vár!

Mivel tartsam lent a lázam? Túl lehet adagolni a lázcsillapítót?Mondjuk óránként bevennék egy felet?

2012. szept. 29. 14:57
 3/51 anonim ***** válasza:
89%
Igen azt ne csináld. Hideg fürdőt vegyél az a legjobb.
2012. szept. 29. 14:59
 4/51 anonim ***** válasza:
89%
Majdnem 40 fokos lázzal nem lehet viccelni, még esküvő miatt sem.
2012. szept. 29. 15:01
 5/51 A kérdező kommentje:
Komolyan,csak én lehetek ilyen szerencsétlen...
2012. szept. 29. 15:02
 6/51 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeség óránként bevenni egy felet. Ha lázas vagy akkor fél tabletta semmire sem elég. Ha jól tudom 2 óránként szabad bevenni csak. Tessék bevenni ha nagyon lázas vagy 1 tablettát. Majd takaróba feküdni, inni forró teát, és izzadni kell. Ha gyorsabb megoldást akarsz, akkor

1. feküdj be a kádba amiben testhómérsékletű víz van. A vizet fokozatosan hűtsd le, vagyis mindig engedj hozzá hideg vizet. A hideg víz leviszi a lázat. ( a drasztikus jeges kádat csak akkor ajánlom, ha orvos is van veled, és ő csinálja)

Vagy igyál meg egy jó bögre forralt bort. Sokan esküsznek arra, hogy a forralt bor ilyenkor csodákra képes.. (fogalmam sincs, szóval a bornak járj utána)

2012. szept. 29. 15:03
 7/51 anonim ***** válasza:
84%

Csak a szertartáson vegyél részt, a lakodalomban ne! A 140 vendég nélküled is ehet-ihat, mulathat.

Az egészséged emiatt nem szabad kockáztatni!

2012. szept. 29. 15:08
 8/51 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem 4kor menj el orvoshoz egy lázcsillapító injekcióért és utána még 1 hűtőfürdő, készül és az estét hagyd ki. Max vacsora és pihenj.

Lázcsillapítót pedig 4 óránként lehet szedni, nem 2 óránként.

2012. szept. 29. 15:09
 9/51 anonim ***** válasza:
77%
Szegény. Hát szerintem nincs jó megoldás. Amit az utolsó írt próbáld ki,hátha segít.
2012. szept. 29. 15:09
 10/51 A kérdező kommentje:
Köszi! Alszok egy kicsit,aztán megpróbálom összevakarni magam.Ha nem bírom legfeljebb hazajövök.
2012. szept. 29. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!