Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év múlva lesz az esküvőm, megváltozzak addig?
Igen van,kezd neki.
De nem az álomruháért,hanem hogy egyébként is jól érezd magad a bőrödben.
megmutatod az álomruhát?
Igen, jobban érezném magam tőle és egészségesebb is lennék- Párom is örülne neki.
Az álomruhám: [link] Hogy tetszik?
Persze,hogy van! Egészségesebb leszel,jobb lesz a közérzeted,több az önbizalmad,fittebb.. hogyne lenne? Az már csak egy bónusz,hogy milyen boldogság és büszkeség lesz olyan ruhát felvenni amilyet csak akarsz:)
Egy valamire kérlek,bár tudom,csak egy anonim személy vagyok : ne koplalj.Sportolj,és étkezz egészségesen. A saját érdekesben:) Sok sikert!
Én kértem hogy mutasd a ruhát.
Nagyon gyönyörű ruha.
Szépen lassan,nem koplalva menni fog,csak akarni kell.
Sport és nasimentes étrend,és lecsordogál .
hány kiló vagy most hány centihez?
Miért kérdés egyébként ha te is le szeretnél,párod is örülne?
Ezt a ruhát felejtsd el, 2 év múlva már sehol nem lesz, még 50-szer kikölcsönzött példányt se találsz belőle, nemhogy használhatót.
Lefogyni pedig magadért kell, nem az esküvő napjáért, ami után visszaszeded a 20 kilót, csak mert ki van pipálva.
"Ezért" nincs értelme fogyóznod, MAGADÉRT van.
A 20 kilót 1, max. másfél év alatt koplalás nélkül is le lehet adni (feltéve, hogy egészséges vagy), egészséges életmóddal és mozgással - természetesen egyiket sem lehet abbahagyni, ha már lefogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!